Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τριπλός κίνδυνος για ΠΑΟΚ από Μαρσέιγ - Πλάνο για Ουντέρ και Παγιέ - Η πρώτη κίνηση το καλοκαίρι
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-18 20:03:00

Τριπλός κίνδυνος για ΠΑΟΚ από Μαρσέιγ - Πλάνο για Ουντέρ και Παγιέ - Η πρώτη κίνηση το καλοκαίρι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τριπλός κίνδυνος για ΠΑΟΚ από Μαρσέιγ - Πλάνο για Ουντέρ και Παγιέ - Η πρώτη κίνηση το καλοκαίρι

Το... καμπανάκι λόγω Μπίσεσβαρ και η μεγάλη έκπληξη στη Γάνδη. Ποιοι ξεχώρισαν στη μεγάλη νίκη-πρόκριση των "ασπρόμαυρων", τι πρέπει να προσέξουν στα διπλά παιχνίδια με τους Μασσαλούς και οι σκέψεις για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τον Μιχάι αποθεώνουν όλοι στον ΠΑΟΚ, μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Γάνδης, καθώς μπήκε "κρύος" σε ένα παιχνίδι που το γήπεδο κατηφόριζε προς την πλευρά της ομάδας του, και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ως αλάνθαστος. Ο νεαρός διεθνής Αλβανός στόπερ ήταν εξαιρετικός και, αυτό, είναι κάτι που το παραδέχονται όλοι στην ομάδα.

Εντύπωση προκάλεσε και η πολύ κακή κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκε ο Μπίσεσβαρ, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες στη δεξιά πλευρά της της Γάνδης να... χαζέψουν τον Βιεϊρίνια! Αποτέλεσμα; Η αλλαγή τού Λουτσέσκου με τον Σίντκλεϊ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, που έδωσε λύση και δικαιώθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Το συγκεκριμένο στοιχείο δημιουργεί "πονοκέφαλο" στον Λουτσέσκου μετά την κλήρωση απέναντι στη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η ομάδα της Μασσαλίας παίζει πολύ από τα άκρα, καθώς διαθέτει εξαιρετικούς εξτρέμ και έναν πανέξυπνο προπονητή (σ.σ. Χόρχε Σαμπαόλι). Εφόσον η Γάνδη "χτύπησε" πολύ στην αριστερή πλευρά του Δικεφάλου εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του Μπίσεσβαρ, φανταστείτε τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει η Μαρσέιγ παίζοντας με δεξιό εξτρέμ τον δαιμόνιο Ουντέρ, δεξί μπακ τον επιθετικογενή Λιρόλα και τον παικταρά Παγέτ να τραβιέται συχνά στα δεξιά για να βρει χώρο, όπως έκανε ο Οτζίτζα-Οφόε στο χθεσινό ματς.

Κατά τα άλλα, πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Τσιγγάρα και Λύρατζη, που σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν ωριμότητα, έδωσαν πολλές βοήθειες και, κυρίως, είχαν ενέργεια που δεν περισσεύει κιόλας φέτος από τον Δικέφαλο. Με αποτέλεσμα να υπάρχει, ξανά, μια σχετική μουρμούρα για το πρώτο διάστημα που ο Λουτσέσκου δεν τους έδινε ευκαιρίες.

Αυτό που έχει σημασία τώρα, αυτό που λένε στον Δικέφαλο, είναι ότι η ομάδα θα βάλει ξανά κοντομάνικα στην Ευρώπη, μέσα στην ίδια σεζόν. Αλλά, προφανώς, μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει και την επόμενη μέρα του.

Για αυτό και το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να ενισχυθεί η μεσοεπιθετική ποιότητα και, με την ίδια βάση παικτών που μπορούν να συνεχίσουν και να προσφέρουν με συνέπεια, να εκκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος με άλλες φιλοδοξίες για τον Δικέφαλο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συγκλονιστικός ΠΑΟΚ, δεν φοβάται Μαρσέιγ- Κακολογούσαν Βιεϊρίνια- Δεν γίνεται να μην παίζει ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags