Facebook Pixel Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Σεισμός στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς - "Ήρθα για τίτλους και χάνουμε πάντα από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 20:22:00

Σεισμός στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς - "Ήρθα για τίτλους και χάνουμε πάντα από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Σεισμός στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς - "Ήρθα για τίτλους και χάνουμε πάντα από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό"

Άκρως ειλικρινής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ένωσης μετά την ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά στο ΟΑΚΑ, μιας και παρουσιάστηκε απογοητευμένος με την απόδοση της ομάδας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Πολύ απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ένωσης τονίζοντας ότι ήρθε στην ομάδα για τίτλους, όμως δεν μπορούν να νικήσουν τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό.

«Δεν είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Ήρθα στην ΑΕΚ για να κερδίσω κάτι μέσα στη σεζόν, όμως δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ολυμπιακό και πάντα χάνουμε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό για εμάς και είδτε τις αντιδράσεις των φιλάθλων», είπε και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στο α' ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαμε μία φαση στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρουμε. Στο β' ημίχρονο ήταν πιο καλοί, έκαναν μία κόντρα επίθεση και εμείς χάσαμε το ματς. Είναι τρελό.

Αν παίζουμε όπως παίξαμε στο β' ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε τον στόχο μας, αν παίξουμε όπως στη Λεωφόρο τότε έχουμε σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρουμε», είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags