Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα: Δήλωση βόμβα από Αμπέλ Φερέιρα - Σταματάει την προπονητική
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 22:20:00

Δήλωση βόμβα από Αμπέλ Φερέιρα - Σταματάει την προπονητική

Sportdog Team
Δήλωση βόμβα από Αμπέλ Φερέιρα - Σταματάει την προπονητική

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας ανέφερε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βραζιλίας πως δεν θέλει να συνεχίσει για πολύ καιρό να είναι προπονητής.

Αμπέλ Φερέιρα: Στο επίκεντρο των Μέσων της Βραζιλίας είναι ο Πορτογάλος τεχνικός μιας και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως παρά τα τα δύο Copa Libertadores, ένα Κύπελλο Βραζιλίας και ένα Copa Sudamericana που έχει πάρει δήλωσε ότι δεν θέλει να μείνει για πολύ στους πάγκους.

«Ο προπονητής είναι σαν έναν γενικό γιατρό. Πρέπει να ξέρεις τα πάντα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε τίποτα. Αν θέλετε, σε τέσσερα ή πέντε χρόνια θα αναλάβω διοικητική θέση. Δεν σκέφτομαι την προπονητική για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι πολύ έντονο. Μόλις πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε: “Έχεις πολύ άσπρη γενειάδα”.

Στο παιγνίδι ζω με ένταση, έξω είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι ισορροπία, ηρεμία, να είμαι χαλαρός. Δεν νομίζω ότι θα είμαι προπονητής για πολλά χρόνια», είπε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags