Facebook Pixel ΑΕΚ: "Δουλεύει" την… κλοπή του καλοκαιριού - Colpo Grosso με Έλληνα διεθνή - Υπομονή για Λάτσι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-26 21:03:00

"Δουλεύει" την… κλοπή του καλοκαιριού η ΑΕΚ - Colpo Grosso με Έλληνα διεθνή - Υπομονή για Λάτσι!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Δουλεύει" την… κλοπή του καλοκαιριού η ΑΕΚ - Colpo Grosso με Έλληνα διεθνή - Υπομονή για Λάτσι!

Μεταγραφή που θα κάνει... κρότο και η "υπομονή" για Σάντος! Πώς η πιθανή έλευση του Πορτογάλου προπονητή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Σλοβένο αμυντικό και φυσικά για τους υπόλοιπους νεαρούς της ομάδας, αλλά και οι κινήσεις παρασκήνιο για την απόκτηση παίκτη από άλλη μεγάλη ομάδα του Big-4!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και τους Πράσινους να μην δείχνουν μεγάλη θέληση να το ανανεώσουν. Ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ αν και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον Μπουζούκη, και τις ευκαιρίες που πήρε φέτος δεν έχει καταφέρει να δείξει τα όσα μπορεί να κάνει, βάσει του ταλέντου του, μιας και σε 25 παρουσίες έχει μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ και γενικότερα κινείται σε μια μετριότητα.

Παρόλα αυτά ο Χατζηγιοβάνης έχει καταφέρει να δείξει τα στοιχεία που τον έφεραν στην εθνική ομάδα αλλά και να υπάρχει συζήτηση για εκείνον από συλλόγους του εξωτερικού. Άλλωστε σε ό,τι κατάσταση να είναι ο Παναθηναϊκός δεν είναι πολλοί οι παίκτες που στα 24 έχουν παίξει 160 φορές με το Τριφύλλι, ενώ παράλληλα έχει βρει δίχτυα 17 φορές, δίνοντας και 18 ασίστ. Την ίδια στιγμή πάντως στην ΑΕΚ βλέπουν πως οι σχέσεις της με τους Πράσινους έχουν βελτιωθεί πολύ μετά από αρκετά χρόνια… κόντρας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων κάτι που σίγουρα τους βάζει σε… σκέψεις.

Αγωνιστικά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να δώσει πολλές βοήθειες, καθώς είναι σε πολύ καλή ηλικία, γνωρίζει το πρωτάθλημα και μπορεί να παίξει από την πρώτη ημέρα, έχει σχέσεις με αρκετούς παίκτες της Ένωσης λόγω της εθνικής ομάδας και σίγουρα θέλει να πάρει… εκδίκηση από το Τριφύλλι για την συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. Από την άλλη στην ΑΕΚ σκέφτονται πολύ το τι ακριβώς θα κάνουν μιας και το να πάρεις παίκτη από ιστορικό αντίπαλο και με αυτόν τον τρόπο δεν είναι όσο εύκολο θεωρούν οι περισσότεροι.

Την ίδια στιγμή στην Ένωση βλέπουν να ηχούν… σειρήνες για έναν δικό της νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ζίγκα Λάτσι που μπορεί φέτος να έχει… πτώση στην καριέρα του όμως είναι στο μικροσκόπιο ομάδων του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα ο Σλοβένος είναι στην ομάδα από τον Φεβρουάριο του 2020, προερχόμενος από την Μούρα, έναντι 300 χιλιάδων και μέχρι στιγμής να έχει παίξει 15 φορές με την ΑΕΚ, όμως φέτος αγωνίστηκε μόλις 1 στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για το Κύπελλο. Την ίδια στιγμή ο νεαρός έχει παρουσία 14 φορές στους αγώνες της β' ομάδας κάτι που τον διατηρεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην ΠΑΕ δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις μιας και θέλουν να έχουν και τη άποψη και του νέου προπονητή της ομάδας όταν αυτός κλείσει. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν τελικά στον πάγκο της Ένωσης κάτσει ο Φερνάντο Σάντος τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πολύ καλύτερα. Ο Πορτογάλος έχει δείξει πως δεν… καταλαβαίνει από ηλικίες και το μόνο που τον απασχολεί είναι να γίνεται η… δουλειά του, κάτι που σίγουρα αυτό βάζει τον Λάτσι σε πολύ πλεονεκτική θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωσε Πογέτ ο Μάνταλος - Βάζει δύσκολα σε Μανωλά και Σωκράτη - "Θέμα" με τις αλλαγές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags