Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: "Τρέχει" το Plan-B μετά τον Σάντος - Δύο προπονητές ψηλά στη λίστα Μελισσανίδη - Μεγάλη επιστροφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 10:00:00

"Τρέχει" το Plan-B μετά τον Σάντος - Δύο προπονητές ψηλά στη λίστα Μελισσανίδη - Μεγάλη επιστροφή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρέχει" το Plan-B μετά τον Σάντος - Δύο προπονητές ψηλά στη λίστα Μελισσανίδη - Μεγάλη επιστροφή!

Το... καμπανάκι για τον Πορτογάλο και όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα! Γιατί στην Ένωση δουλεύουν εδώ και μέρες κι άλλες περιπτώσεις προπονητών, οι δύο που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ποιος επιστρέφει στα κιτρινόμαυρα, αλλά από νέο πόστο.

Κόκκινο χτυπάει πλέον η αγωνία στην ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του επόμενο προπονητή, με το όνομα του Φερνάντο Σάντος να παραμένει στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων, αλλά τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν προνοήσει σε περίπτωση που η υπόθεση του Πορτογάλου "ναυαγήσει". Άλλωστε η χθεσινή πρόκριση της Πορτογαλίας και οι πρώτες δηλώσεις του έμπειρου κόουτς για το Μουντιάλ, δείχνουν πιθανότατα και την πρόθεσή του να μην αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του.


Σύμφωνα πάντως με όσα κυκλοφορούν από το στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχουν δύο περιπτώσεις ξένων τεχνικών που έχουν προκριθεί, αν δεν προχωρήσει η πρόσληψη του Σάντος, χωρίς όμως να προκύπτει αν έχει υπάρξει κάποια επαφή μαζί τους. Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Ζοάο Ενρίκες, ο οποίος "έπαιξε" στα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ για την θέση του νέου προπονητή στην Ένωση, ενώ ο Ευάγγελος Μίχος σας αποκάλυψε στο Sportdog.gr πως ο Μαρσέλ Κόλερ είναι ένα όνομα που κάνει… γκελ εντός του συλλόγου!


Πάντως, κυκλοφορεί και μία φημολογία, σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ αφήνει την υπόθεση-Σάντος - που ούτως ή άλλως είναι η πλέον κομβική - να "τρέχει" στο προσκήνιο, ενώ εκείνη κινείται μεθοδικά στο παρασκήνιο, προκειμένου να έχει έτοιμη άλλη λύση εφόσον δεν καταφέρει να πείσει τον Πορτογάλο.

Παράλληλα, με το ψάξιμο για προπονητή στην ΑΕΚ έχει ανοίξει συζήτηση και για παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και το ενδεχόμενο να αναλάβουν κάποιο διοικητικό πόστο. Θυμίζουμε ότι ο Ούγκο Αλμέιδα ήταν ο πρώτος ξένος πρώην της ομάδας, που είχε γίνει συζήτηση να αναλάβει πόστο, ενώ μόνιμη κουβέντα πάνω σε αυτή τη βάση γίνεται και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι, παρότι ο Ουκρανός θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο.

Ωστόσο, το όνομα του παλιού γνώριμου για τους ΑΕΚτζήδες, Μπρούνο Άλβες, ήρθε στο προσκήνιο, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και έχει πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της Ένωσης να τον κάνει κάτοικο Σπάτων με διοικητικό πόστο στην ομάδα. Μάλιστα, με πρόσφατες δηλώσεις του στο Open ο Άλβες άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς τόνισε ότι αν η ΑΕΚ τον χρειαστεί, αυτός θα την στηρίξει, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Για γέλια με ΠΑΟΚ ο Άμραμπατ - Αν θες να φύγεις, πήγαινε στη διοίκηση - Χειρότερο για ΑΕΚ ότι..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags