Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση Μελισσανίδη για αντι-Σάντος - Ανακοινώνει άμεσα κορυφαίο όνομα - Ποιοι βγήκαν από τη λίστα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 23:11:00

Απόφαση Μελισσανίδη για αντι-Σάντος - Ανακοινώνει άμεσα κορυφαίο όνομα - Ποιοι βγήκαν από τη λίστα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση Μελισσανίδη για αντι-Σάντος - Ανακοινώνει άμεσα κορυφαίο όνομα - Ποιοι βγήκαν από τη λίστα

Ο Πορτογάλος απομακρύνεται, όμως στην ΑΕΚ δεν χάνουν χρόνο! Οι πρώτες συζητήσεις για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, η δεδομένη επιθυμία για τεχνικό από το... πάνω ράφι και ο δρόμος για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι σαφές ότι η πρόκριση της Πορτογαλίας στην τελική φάση τού Μουντιάλ έχει απομακρύνει την περίπτωση του Φερνάντο Σάντος από τον σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέλλον του Φερνάντο στον πάγκο της εθνικής του ομάδας, αλλά η δήλωση ότι θέλει και τρίτο τρόπαιο δεν αφήνει πολλές εκδοχές ερμηνείας...

Τι θα γίνει για την ΑΕΚ; Ο προγραμματισμός της διοίκησης είναι σαφής και ξεκάθαρος: Και χωρίς τον Σάντος στο κάδρο, υπάρχει η άποψη ότι μέσα στον Απρίλιο θα έρθει στην ομάδα προπονητής υψηλού επιπέδου. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Υπάρχουν κάποια ονόματα, όπως του Κόλερ και του Φάρκε, αλλά και του Ρεμπρόφ που είχε απασχολήσει και πέρσι και έχει εμφανιστεί ξανά, που "παίζουν" στο ρεπορτάζ και δείχνουν την πρόθεση της ομάδας.

Δηλαδή να έρθει ένας τεχνικός με εκτόπισμα, που θα πάρει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στο σπίτι και θα βάλει τα θεμέλια σε μια ομάδα για να πάρει έναν δρόμο - Όχι πειράματα τύπου Γιαννίκη, ούτε περίπτωση του Μιλόγεβιτς που έφυγε μετά από λίγο καιρό.

Να πούμε κάτι τελευταίο; Υπάρχει ένα όνομα-έκπληξη προπονητή στη λίστα της ομάδας, που ακόμα δεν έχει γραφτεί πουθενά! Το σενάριο αναφέρει ότι αυτή η λύση, αν τελικά προωθηθεί, θα ενθουσιάσει τους οπαδούς, θα δώσει τρομερό κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που μείνουν πίσω, θα έχει λόγο στο ξεκαθάρισμα που θα γίνει στο ρόστερ και θα δώσει την κατεύθυνση για τους παίκτες που θα έρθουν.

Λίγη υπομονή και, ο,τι κι αν γίνει, μέχρι το Πάσχα η ομάδα θα έχει βρει και προφανώς θα έχει ανακοινώσει το νέο προπονητή της...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τυχοδιώκτης ο Ρεμπρόφ - Θα αφήσει τον... Ολυμπιακό για την ΑΕΚ; - Παίρνει τίτλο και πολλά χρήματα"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags