Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος ξένος του ΠΑΟΚ προειδοποιεί τη Μαρσέιγ - "Προσοχή στην Τούμπα... δαγκώνουν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 23:01:00

Παλαίμαχος ξένος του ΠΑΟΚ προειδοποιεί τη Μαρσέιγ - "Προσοχή στην Τούμπα... δαγκώνουν"

Sportdog Team
Παλαίμαχος ξένος του ΠΑΟΚ προειδοποιεί τη Μαρσέιγ - "Προσοχή στην Τούμπα... δαγκώνουν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος πρώην ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα με τους Μασσαλούς.

Μπερτράν Ρομπέρ: Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για το παιχνίδι  με την Μαρσέιγ, δηλώνοντας πως θα υποστηρίζει τον Δικέφαλο.

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ φέτος:

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Στην αρχή της σεζόν δεν πήγαινε καλά η ομάδα αλλά το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετική. Αμυντικά έχει βελτιωθεί αρκετά. Μέσω των προπονήσεων έχει δουλέψει αρκετά ο προπονητής την ομάδα».

Για την Μαρσέιγ:

«Αλλάζουν το σύστημά τους αρκετά. Δεν έχει θέμα ο προπονητής, προσαρμόζεται πάνω στον αντίπαλό του. Έχει τον Παγέ που είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι σχετικά καινούρια ομάδα, επειδή το καλοκαίρι πήραν αρκετούς παίκτες. 

Για τον Παγέ:

«Με τον Παγέ είμαστε από το ίδιο νησί και παλιά στις διακοπές μας παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο, ακόμη δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Για το ματς στη Γαλλία:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ. Στη Γαλλία δουλεύουν παραπάνω τη φυσική κατάσταση. Η ποιότητα πάνω-κάτω είναι η ίδια στις δύο ομάδες. Αλλά η φυσική κατάσταση των Γάλλων είναι πολύ καλύτερη. Στην Μαρσέιγ πιστεύουν πως δεν θα παίξουν με μια πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα δεν θα μας υποτιμήσουν, αλλά δεν πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει:

«Βέβαια θα υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ ακόμη και αν είμαι Γάλλος. Είναι δύσκολη έδρα το Βελοντρόμ. Τραγουδάνε πολύ, βγάζουν αρκετή... φωνή».

Για το ποιο ματς θυμάται από την θητεία του στον ΠΑΟΚ:

«Θυμάμαι τη νίκη με τον Άρη, το 4-1. Ήταν φανταστικό. Αλλά θυμάμαι και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ήταν τέλεια».

Για το τι θα έλεγε στον Παγέ για τον ΠΑΟΚ:

«Θα του έλεγα να προσέχει γιατί ο κόσμος εδώ (σ.σ στη Θεσσαλονίκη) θα τον... δαγκώσει», είπε ο Μπερτράν Ρομπέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags