Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύο "μεγάλοι" προπονητές στα... γραφεία της ΑΕΚ - Ανεβαίνει το κασέ - Έκπληξη με Οφρυδόπουλο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 16:01:00

Δύο "μεγάλοι" προπονητές στα... γραφεία της ΑΕΚ - Ανεβαίνει το κασέ - Έκπληξη με Οφρυδόπουλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δύο "μεγάλοι" προπονητές στα... γραφεία της ΑΕΚ - Ανεβαίνει το κασέ - Έκπληξη με Οφρυδόπουλο!

Ο Μελισσανίδης το παίρνει πάνω του και ρίχνει χρήμα για την επόμενη μέρα. Μπορεί να υπάρχει... ησυχία όσον αφορά την ονοματολογία των προπονητών που απασχολούν την ομάδα, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν δύο πολύ δυνατές περιπτώσεις. Τι συμβαίνει με Κόλερ και Ρεμπρόφ

Η πρόκριση της Πορτογαλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, φαίνεται ότι έβγαλε εκτός κάδρου τον Φερνάντο Σάντος για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μιας και πλέον κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο αφού το Μουντιάλ πρόκειται να τελειώσει τον Δεκέμβριο και οι Κιτρινόμαυροι θέλουν προπονητή… χθες. Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες έχουν… παγώσει τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, αλλά και μέσα από την Ελλάδα που αφορούν τον νέο προπονητή της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι συζητήσεις δεν συνεχίζονται, αν και σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος σε ρεπορτάζ του στο Sportdog.gr, πως ήδη δόθηκε μία μικρή παράταση στον προγραμματισμό.

Το Sportdog έχει αποκαλύψει άλλωστε πως ο Μαρσέλ Κόλερ είναι αρκετά ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της Ένωσης. Ο πρώην τεχνικός της Βασιλείας και της εθνικής Αυστρίας, που είχε ακουστεί και για τον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, είναι από τον Αύγουστο του 2020 χωρίς ομάδα, μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της Ελβετικής ομάδας. Μάλιστα όπως είχαμε γράψει οι άνθρωποι που πρότειναν τον 61χρονο τεχνικό στην Γαλανόλευκη, είναι αυτοί που έχουν κάνει το ίδιο και στην ΑΕΚ, με το όνομά του να κάνει… γκελ.

Ένα ακόμα όνομα που έχει κάνει την εμφάνισή του είναι ξανά του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Ουκρανός ήταν ο νούμερο 1 στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ και του Δημήτρη Μελισσανίδη από το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να αποφασίζει να αφήσει την Φερεντσβάρος, αλλά να μην έρχεται στην χώρα μας λόγω των… πετροδόλαρων της Αλ Αΐν. Το συμβόλαιο του 47χρονου τεχνικού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και σίγουρα θα ήταν από τις πρώτες επιλογές των ανθρώπων της Ένωσης, όμως και πάλι δεν φαίνεται να υπάρχει… γάμος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Ρεμπρόφ πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναφέρει πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, όχι για κάποιο αγωνιστικό ρόλο, αλλά για να βρεθεί πίσω στην Ουκρανία και να πολεμήσει μαζί με τους συμπατριώτες του κατά των Ρώσων.

Εκτός από τα ονόματα πάντως που υπάρχουν και έχουν βγει η Ένωση μιλάει με ακόμα δύο πολύ δυνατά ονόματα. Το πρόβλημα όμως με τους συγκεκριμένους είναι πως δεν πρέπει να υπάρξει βιασύνη και αρκετή υπομονή για να καταφέρουν οι άνθρωποι που τρέχουν το θέμα να φτάσουν σε… γάμο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την εξαιρερικά δύσκολη περίπτωση του Ρούντι Γκαρσία, που επίσης επέστρεψε στην επικαιρότητα.

Παράλληλα έντονες είναι οι συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με τον ρόλο που θα έχει την επόμενη μέρα της ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό την εικόνα της ομάδας, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως έχει φτιάξει και τα αποδυτήρια.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα πρέπει να παραμείνει σαν βοηθός προπονητή, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι περισσότεροι τεχνικοί έχουν το δικό τους τιμ και σίγουρα τον δικό τους βοηθό όπου και φυσικά τον εμπιστεύονται. Οπότε το πιθανότερο είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής.
 


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απόφαση Μελισσανίδη για μεγάλη συμφωνία - Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ χωρίς προπονητή!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags