Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αγωνία για Καντουρί Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 23:21:00

Αγωνία για Καντουρί και Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα

Sportdog Team
Αγωνία για Καντουρί και Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων για να φανεί το μέγεθος των προβλημάτων των δύο ποδοσφαιριστών βρίσκονται οι πάντες στον Δικέφαλο του Βορρά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΟΚ: Μεγάλη αγωνία στον Δικέφαλο του Βορρά λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον δεξί τετρακέφαλο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά και για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια που λόγω μιας υπερέκτασης του γονάτου έφυγε με πατερίτσες από την Τούμπα την Πέμπτη (14/4) με τους δύο ποδοσφαιριστές να πρόκειται να υποβληθούν σε μαγνητική ώστε να φανεί το μέγεθος το προβλημάτων τους.

"Η επόμενη μέρα είναι πάντα δύσκολη. Η πίκρα που συνοδεύει το τέλος ενός ονείρου και μιας όμορφης πορείας είναι εκεί για να μην σ’ αφήσει ν’ απολαύσεις το χειροκρότημα. Την αυθόρμητη αναγνώριση ότι τα έδωσες όλα, αλλά δεν ήταν η μέρα σου.

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει περήφανος για την παρουσία του στο Europa Conference League. Ακόμα και για τον τρόπο που αυτή τελείωσε. Με το κεφάλι ψηλά. Με την βεβαιότητα πως αυτή η ομάδα μεγαλώνει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Ένα ακόμα σημάδι ότι μια ομάδα μεγαλώνει είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τις δύσκολες στιγμές. Έτσι κι ο ΠΑΟΚ, οφείλει να κρατήσει τα θετικά, να σκεφτεί τ’ αρνητικά και ν’ αφήσει στην άκρη την Ευρώπη.

Την Κυριακή (17.04) άλλωστε, έρχεται το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για τα Play Offs της Super League Interwetten. H προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση άρχισε την Παρασκευή (15.04) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί με τη Μαρσέιγ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε τακτική και φυσική κατάσταση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί τετρακέφαλο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος έκανε μια υπερέκταση στο αριστερό γόνατο υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Το Σάββατο (16.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας" αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags