Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η πρώτη… καμπάνα Μαρτίνς για Λεωφόρο - Εκτός με ΠΑΟΚ top όνομα - Κίνηση ματ σε Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 10:00:00

Η πρώτη… καμπάνα Μαρτίνς για Λεωφόρο - Εκτός με ΠΑΟΚ top όνομα - Κίνηση ματ σε Λουτσέσκου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη… καμπάνα Μαρτίνς για Λεωφόρο - Εκτός με ΠΑΟΚ top όνομα - Κίνηση ματ σε Λουτσέσκου!

Τι έγινε στου Ρέντη μετά τον ΠΑΟ και οι ανακοινώσεις του κόουτς. Ο Πορτογάλος μετά τα... γκάζια για την ήττα και την κάκιστη εμφάνιση, ζήτησε από όλους να δώσουν απαντήσεις απέναντι στον Δικέφαλο. Μάλιστα, ήδη για αυτό το ματς έχει κάνει κάποιες δοκιμές και ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11αδα.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, περισσότερο προβλημάτισε οπαδούς και τεχνικό τιμ η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε, ανέλαβε την ευθύνη για την άσχημη εικόνα και έθεσε στους παίκτες προ των δικών τους ευθυνών κατά τη διάρκεια της προπόνησης τη Μεγάλη Δευτέρα. Στην ίδια προπόνηση έλαβε χώρα και επίσκεψη από αντιπροσωπεία της Θύρας 7, με τους οργανωμένους της ομάδας να εκφράζουν της δυσαρέσκειά τους και να ζητούν από τους παίκτες περίπου ό,τι και ο Μαρτίνς. Δηλαδή να ανακάμψουν και να τα δώσουν όλα στο φινάλε της σεζόν, με κύριο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (αφού το Πρωτάθλημα είναι σχεδόν εξασφαλισμένο).

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι ημιτελικοί Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Ολυμπιακό, αφού για να βρεθεί στον τελικό θα πρέπει να περάσει το μεγάλο εμπόδιο του Δικεφάλου του Βορρά.

Κόντρα σε ο,τι πιστεύουν πολλοί, δεν υπάρχει θέμα Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση πιστεύει απόλυτα στον Πορτογάλο τεχνικό και είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει στα δύσκολα, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι του επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2024.



Πάντως, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις όπως ο Ολυμπιακός, ο πάγκος θυμίζει... ηλεκτρική καρέκλα. Περιπτώσεις όπως του Μαρτίνς είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, αφού συνήθως οι τεχνικοί δεν μακροημερεύουν σε ομάδες πρωταθλητισμού. Τί σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πορτογάλος να θεωρείται ασφαλής, όμως αν ο χαθεί ο στόχος του Κυπέλλου και συνεχιστούν οι μέτριες εμφανίσεις στα πλέι οφ, τα "σύννεφα" θα αρχίσουν να πυκνώνουν, ο Μαρτίνς θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μεγάλη πίεση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί από εκεί και πέρα.

Αναφορικά με το σπουδαίο ματς της Τούμπας, πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές, με στόχο να δείξει η ομάδα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το ντέρμπι "αιωνίων".

Το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Αγκιμπού Καμαρά, που το τελευταίο διάστημα "ψάχνεται" και κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν. Ο νεαρός Αφρικανός μοιάζει να έχει "κλατάρει", άλλωστε η φετινή είναι η πρώτη του σεζόν σε τέτοια ένταση στο κορυφαίο επίπεδο, και ίσως είναι καλύτερα να πάρει ανάσες. Εξάλλου θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση εάν χρειαστεί να έρθει από τον πάγκο ως αλλαγή.

Παράλληλα, λέγεται πως ο Μαρτίνς εξετάζει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να... αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου αλλάζοντας σύστημα στην Τούμπα. Να παίξει δηλαδή με τριάδα στην άμυνα, προσθέτοντας τον Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα. Ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι στα φόρτε του από άποψη αγωνιστικού ρυθμού, όμως γνωρίζει άριστα από ντέρμπι και διαθέτει ηγετική προσωπικότητα, στοιχείο που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη οι Ερυθρόλευκοι για να ξεπεράσουν το αγωνιστικό τέλμα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποχώρηση-βόμβα σε ομάδα Big 4 - Ο Νο2 ενημέρωσε ήδη το αφεντικό - Διπλή… κλοπή Καρυπίδη! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags