Facebook Pixel Γιουβέντους - Φιορεντίνα: Ντούμπλαρε τις νίκες με Φιορεντίνα και πέρασε στον τελικό Κυπέλλου η Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-21 00:25:00

Ντούμπλαρε τις νίκες με Φιορεντίνα και πέρασε στον τελικό Κυπέλλου η Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ντούμπλαρε τις νίκες με Φιορεντίνα και πέρασε στον τελικό Κυπέλλου η Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της στο Coppa d' Italia, στον τελικό της 11ης Μαΐου με την Ίντερ, καθώς νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τη Φιορεντίνα με 2-0, «σφραγίζοντας» την παρουσία της στο καταληκτικό ματς της διοργάνωσης για 21η φορά στην Ιστορία της και τρίτη σερί.

Γιουβέντους - Φιορεντίνα: Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της στο Coppa d' Italia, στον τελικό της 11ης Μαΐου με την Ίντερ, καθώς νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τη Φιορεντίνα με 2-0, «σφραγίζοντας» την παρουσία της στο καταληκτικό ματς της διοργάνωσης για 21η φορά στην Ιστορία της και τρίτη σερί.

Οι "βιόλα" ήθελαν ένα γκολ νωρίς για να επαναφέρουν το ζευγάρι σε απόλυτη ισορροπία, όμως "έπεσαν" πάνω σε έναν εξαιρετικό Περίν, ο οποίος κράτησε όρθια την εστία της "Μεγάλης Κυρίας" με σπουδαίες επεμβάσεις. Στο 32' ο Μπερναντέρσκι έδωσε προβάδισμα στη "Γιούβε" και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντανίλο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τους "μπιανκονέρι" να διεκδικούν πλέον το 15ο Κύπελλο της Ιστορίας τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags