Facebook Pixel ΑΕΚ: "Εκκαθάριση" στην ΑΕΚ - Τέλος Έλληνας άσος, φεύγει για εξωτερικό - Πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-25 22:31:00

"Εκκαθάριση" στην ΑΕΚ - Τέλος Έλληνας άσος, φεύγει για εξωτερικό - Πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Εκκαθάριση" στην ΑΕΚ - Τέλος Έλληνας άσος, φεύγει για εξωτερικό - Πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!

Η αλλαγή μάνατζερ, το παράδειγμα Αθανασιάδη και ο αντικαταστάτης του. Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που... τελείωσε από την Ένωση πριν αναλάβει καν ο νέος προπονητής, οι εξελίξεις με την καριέρα του και ο στόχος των κιτρινόμαυρων από τη Superleague.
 

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν βιώνει τις καλύτερες ημέρες του στην ΑΕΚ, μετά το σοβαρό λάθος που έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη (ήττα για την Ένωση με 2-1), όταν κλήθηκε να αγωνιστεί βασικός εξαιτίας προβλήματος της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η κριτική στον Έλληνα γκολκίπερ είναι δριμεία, ενώ πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να προωθήσουν στην πρώτη ομάδα και να μονιμοποιήσουν τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ αντί του Τσιντώτα. Όλα αυτά, την ώρα που εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον της AEK για τον Αντώνη Τσιφτσή του Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος τερματοφύλακας το έχει πάρει απόφαση ότι το μέλλον του είναι μακριά από τον Δικέφαλο και ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμαζόμενος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν είναι τυχαίο που ο Τσιντώτας πρόσφατα άλλαξε ατζέντη και εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Αντρέα Ντ' Αμίκο (σ.σ. μάνατζερ και του πρώην τεχνικού της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα), καθώς φέρεται να έχει "ψηθεί" για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Η πορεία του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Γιώργου Αθανασιάδη, λειτουργεί ως κίνητρο για τον Τσιντώτα, που θεωρεί ότι έχει τα φόντα να γίνει βασικός σε σύλλογο του εξωτερικού. Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή με τον Αθανασιάδη, ο οποίος βρέθηκε εκτός πλάνων στην AEK, όμως μεγαλούργησε με τη φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ ως δανεικός, φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Champions League και κάνοντας επική εμφάνιση στον άθλο της ομάδας του μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (νίκη 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης).
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ μεταγραφή πριν τον προπονητή - Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης - Πάνω από εκατομμύριο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags