Η ενίσχυση στο κέντρο είναι πολύ ψηλά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, εκτός από το θέμα της παραμονής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με δεδομένο, ότι οι «πράσινοι» αναμένεται το καλοκαίρι να κινηθούν τουλάχιστον για δύο 6-8άρια από τη στιγμή που Μαουρίτσιο και Λούντκβιστ θα αποχωρήσουν.

. «Σενάρια για δύο χαφ» είναι ο τίτλος της «LiveSport», η οποία καταπιάνεται με δύο ονόματα, τα οποία προέκυψαν από δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Δημοσίευμα της εφημερίδας των Καναρίων Νήσων La Provincia, αλλά και η πολωνική ιστοσελίδα transfery.info, τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας. Ο 25χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας των Κανάριων Νήσων. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και είναι αβέβαιο αν θα ανανεώσει ακόμα. Τη φετινή σεζόν μετράει 25 συμμετοχές και μία ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και στο Κύπελλο με την κυανοκίτρινη φανέλα.

Από την άλλη, πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα της εφημερίδας «The Scotsman» υποστήριζε πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί στη λίστα του τον Σισακό, για τον οποίο ενδιαφέρον υπάρχει και από τους Ρέιντζερς. Ο ύψους 1,86μ. κεντρικός μέσος με ρίζες από το Μάλι έχει αναδειχθεί από τις φημισμένες ακαδημίες της Οσέρ. Ανήκει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ από το 2019 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ έχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ μεταγραφή πριν τον προπονητή - Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης - Πάνω από εκατομμύριο