Facebook Pixel Η μεγάλη αγάπη του Snoop Dogg για τη Σέλτικ!
| 2022-04-27 04:33:00

Η μεγάλη αγάπη του Snoop Dogg για τη Σέλτικ!

Sportdog Team
Η μεγάλη αγάπη του Snoop Dogg για τη Σέλτικ!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Snoop Dogg με μια Σκωτσέζικη ομάδα και ένα πάρτι με σαμπάνιες;

Όσο περίεργο και να σας ακούγεται ο Snoop Dogg είναι μεγάλος φαν της Σέλτικ από το 2005. Τότε σε μία συναυλία του στη Γλασκώβη δύο φίλοι της ομάδας αφού είχαν καλοπίασει όλη την ομάδα της ασφάλειας του, δίνοντας τους εμφανίσεις της Σέλτικ, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο το Snoop Dogg.

Όταν τον συνάντησαν του δώρισαν μία φανέλα της ομάδας με το νούμερο 1 και από εκείνη τη στιγμή ο Αμερικανός ράπερ έγινε φίλος της Celtic. O Snoop Dogg όλα αυτά τα χρόνια δήλωνε συχνά πυκνά την αγάπη του για την ομάδα με αποκορύφωμα το 2013 όταν είχε προτείνει να συνοδεύσει τους παίχτες της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς απέναντι στην Juventus. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ...

Τελευταίο του χτύπημα ήταν πριν λίγες μέρες όταν δήλωσε δημόσια πως αν η ομάδα κατακτήσει το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα θα ταξιδέψει στη Γλασκώβη. Για να μην αλλοιώσουμε το νόημα των δηλώσεων του όμως μεταφέρουμε τα λεγόμενα του:

''Τα αγόρια μου δεν το έχουν πάρει ακόμα αλλά μετά τη νίκη απέναντι στη Rangers είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δεν έχω κλείσει ακόμα εισιτήριο αλλά το διαβατήριο είναι ήδη έξω από το συρτάρι. Αν το κατακτήσουμε, έφυγα για Γλασκώβη. Η νύχτα θα είναι τρελή και ό,τι θελήσουν οι παίχτες θα το αναλάβει ο Snoop. Η σαμπάνια θα βρίσκεται εκεί και θα ραίει άφθονη.''

Σύμφωνα με τα παραπάνω είμαστε σίγουροι πως ο Snoop περιμένει πως και πως το Old Firm της Κυριακής για να δει αν 'τα αγόρια του'' θα κλειδώσουν το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Όπως και να έχει εμείς θα τον κεράσουμε μία μπύρα γιατί οκ πέραν των άλλων είναι αρκετά κουλ να κεράσεις μία μπύρα τον Snoop Dogg.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags