Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Γλίτωσαν το πρωτάθλημα, όχι τα συμβόλαιά τους - Ο Λόπες δεν είναι Ονιεκούρου - ’Εξαλλοι με Περέα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 20:04:00

Γλίτωσαν το πρωτάθλημα... όχι τα συμβόλαιά τους - Ο Λόπες δεν είναι Ονιεκούρου - Έξαλλοι με Περέα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γλίτωσαν το πρωτάθλημα... όχι τα συμβόλαιά τους - Ο Λόπες δεν είναι Ονιεκούρου - Έξαλλοι με Περέα!

O... τελειωμένος που έδωσε απαντήσεις και η "μαύρη τρύπα"! Το χρυσό γκολ του Ρόνι στο 98' που έθεσε προβληματισμούς για την απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο καιρό και ο Μαρτίνς που πλέον σημειώνει... βαθμολογίες ενόψει της νέας σεζόν. Τι συνέβη μετά τη λήξη με τον επιθετικό του ΠΑΣ;

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες μετά από 47 ημέρες για τους Ερυθρόλευκους με… buzzer beater από τον… τελειωμένο Ρόνι Λόπες, με το σύνολο του Μαρτίνς για ακόμα ένα παιχνίδι φέτος να δείχνει τάσεις αυτοκτονίας και μετέτρεψε σχεδόν μόνο του το 2-0 σε 2-2 δίνοντας δικαίωμα στον ΠΑΣ να επιστρέψει σε ένα παιχνίδι που για μεγάλο μέρος του θεωρούσε τελειωμένο.

Το μόνο που θα πρέπει οι Πειραιώτες να κρατήσουν από τον αγώνα με τους Ηπειρώτες είναι το τελικό αποτέλεσμα, μιας και με το τρίποντο δεν κάνουν απλά αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, αλλά τον αγκαλιάζουν και κάνουν τους πάντες να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δεν χάνεται με κανέναν τρόπο.

Στον αγώνα του Φαλήρου την Κυριακή (1/5) μετά από πολύ καιρό έδειξε να έχει… σφυγμό επιθετικά και μάλιστα κατάφερε να βρει δίχτυα πολύ νωρίς με τον Ελ Αραμπί, κάτι που μπορεί να του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια των αγώνων στα play off. Παράλληλα τόσο ο Ροντρίγκες όσο και ο Καρβάλιο ήταν πολύ καλοί όχι απλά δημιουργώντας για τον Μαροκινό επιθετικό, αλλά όντας κίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΣ, με τον Αφρικανό εξτρέμ να βρίσκει δίχτυα ξανά μετά τις 2 Μαρτίου και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού η συγκεκριμένη τριάδα θα μπορούσε να έχει βρει κι άλλες φορές δίχτυα, όμως το πρόβλημα στο τελείωμα και η καλή μέρα που βρέθηκε ο Λοντίγκιν ήταν οι παράγοντες που στο πρώτο μέρος οι Πειραιώτες σημείωσαν μόνο δύο γκολ.

Βέβαια εκτός από το καλό επιθετικό παιχνίδι θα πρέπει για ακόμα μια φορά να σχολιάσουμε την πολύ άσχημη αμυντική λειτουργία των Ερυθρόλευκων. Μπορεί από την τετράδα του Φαλήρου να έλειπαν οι Λαλά και Σισέ, μιας και δείχνουν εκτός ρυθμού, όμως ο Μπα που αντικατέστησε τον Αφρικανό δεν έδειξε καλύτερη παρουσία, ενώ ο Βρουσάι "φωνάζει" πως χρειάζεται καιρό για να μάθει τη θέση. Ο Ολυμπιακός είδε για ακόμα έναν αγώνα μια ομάδα που δεν είχε την κατοχή της μπάλας να του δημιουργεί πολλά προβλήματα στην κόντρα, με τον Περέα να κάνει… ό,τι θέλει στον κενό χώρο και τον Γκαρντάφσκι να μπορεί να έχει ισοφαρίσει πιο νωρίς από το 80' και τον Βατσλίκ να κάνει την απόκρουση της ημέρας.

Είναι φανερό πλέον ότι από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν χάνεται ο Μαρτίνς θα αρχίσει να δίνει όλο και περισσότερο χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμμετοχή ολόκληρη τη σεζόν, με στόχο να δει σε τι κατάσταση είναι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Ο Ρόνι Λόπες έδειξε… σφυγμό έστω και με το γκολ που έβαλε παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Σίγουρα ο Πορτογάλος μπορεί να μην έχει κάνει σούπερ παιχνίδια φέτος, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν αδιάφορος όπως ο Ονιεκούρου και σίγουρα προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Μαρτίνς τον… εξαφάνισε σχεδόν όλη την χρονιά, παρά στην αρχική προσπάθεια που έκανε για να βρει ρυθμό.

Πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο κρίνονται και μάλιστα μετά και από τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Όλα θα κριθούν μέσα από την απόδοσή τους και σίγουρα όχι από το όνομά τους.

ΥΓ. Έξαλλοι με παίκτες του ΠΑΣ και τον Χουάν Χοσέ Περέα ήταν στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο φορ των φιλοξενούμενων ήταν εκνευρισμένος με την εξέλιξη του αγώνα και οι αντιδράσεις του προκάλεσαν τρομερή ένταση στο Γ. Καραϊσκάκης!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανανέωση με εντολή Μαρινάκη - Έξι μεταγραφές Champions League - Στον... αέρα δύο top ονόματα! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags