Ολυμπιακός – Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Μετά την εξασφάλιση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και μάλιστα μέσα στην Τούμπα με νίκη επί του ΠΑΟΚ, η διοίκηση των Πειραιωτών στρέφεται πιο ενεργά στις κινήσεις της για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας "τρέχουν" διάφορα θέματα που αφορούν στην μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, τους οποίους υπολογίζουν για τον σχηματισμό της νέας χρονιάς.

Ένα από τα βασικά ζητήματα στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή και για το οποίο έχει ήδη γίνει μια προεργασία και απομένει ένα τελικό ραντεβού, πιθανότατα παρουσία και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι η υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η επέκταση της συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους.



Ο 35χρονος επιθετικός ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν "αγγίζουν" οι εξαγγελίες περί ριζικών αλλαγών στο Λιμάνι και η παραμονή του στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητη, καθώς όλοι στην ομάδα γνωρίζουν το πόσα έχει προσφέρει στον σύλλογο όσα χρόνια βρίσκεται σε αυτόν.

Ο Μαροκινός στράικερ μπορεί να έκανε μια "κοιλιά" τους τελευταίους μήνες, αλλά με το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε και πάλι τα 20 γκολ μέσα σε μία σεζόν, κάτι που έχει καταφέρει και στις τρεις που φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ Αραμπί σκόραρε 27 γκολ στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα, 20 πέρυσι και 20 φέτος μέχρι στιγμής. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του 35χρονου στην ομάδα που θέλει να παρουσιάσει από τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν… ψηφίσει ήδη υπέρ της παραμονής του έμπειρου φορ, έχουν προσφέρει συμβόλαιο που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και περιμένουν την απάντησή του. Ο ίδιος πάντως έχει ενημερώσει πως δεν βιάζεται και το σκέφτεται, καθώς έχει μία εξαιρετική πρόταση από το Κατάρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει στον αέρα" τα πλέι οφ ο Μαρτίνς - Αλλάζει τον Ολυμπιακό - Απόφαση για Κίτσο και Σουρλή!