Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκάει νέα... βόμβα - "Μάχη" με Μπόκα για αυτόν τον παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 18:50:00

Σκάει νέα... βόμβα για ΑΕΚ - "Μάχη" με Μπόκα για αυτόν τον παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκάει νέα... βόμβα για ΑΕΚ - "Μάχη" με Μπόκα για αυτόν τον παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική σχετικά με ενδιαφέρον της Ένωσης για ποδοσφαιριστή που θέλει και η Μπόκα Τζούνιορς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ροντρίγκο Αλιέντρο: Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 31χρονο μέσο της Κολόν αποκαλύπτουν μέσω ανάρτησης στο twitter στην Αργεντινή, με έτερο ρεπόρτερ να απαντάει αναφέροντας ότι τον ποδοσφαιριστή τον θέλει και η Μπόκα Τζούνιορς εκτός από την Ένωση.

«Χθες στη Σάντα Φε καταφέραμε να μάθουμε ότι ο Ροντρίγκο Αλιέντρο, ένας παίκτης που ήθελε ο Βέλεθ από τις αρχές του έτους, έχει συμφωνήσει με την Εστουδιάντες».

«Υπάρχει ένα πρόβλημα. Τον θέλουν αρκετοί. Η Μπόκα τον γουστάρει με τον Ρικέλμε να τον έχει παρακολουθήσει. Η Κολόν δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Και η πιο δελεαστική προσφορά είναι αυτή της ΑΕΚ από την Ελλάδα καθώς τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα».

Ο Ροντρίγκο Αλιέντροστην καριέρα του έχει 198 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασίστ, μετρώντας φέτος 16 παρουσίες στην ενδεκάδα με τρεις ασίστ, έχοντας αγωνιστεί εκτός από την Κολόν σε Τουκουμάν (τον πούλησαν 2,5 εκατ. ευρώ), Τσακαρίτας και Ιτουθαΐνγκο, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags