Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε μετά το ντέρμπι - Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παιχταρά που τον θέλει η... μισή Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 23:47:00

Έσκασε μετά το ντέρμπι - Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παικταρά που τον θέλει η... μισή Ευρώπη!

Sportdog Team
Έσκασε μετά το ντέρμπι - Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παικταρά που τον θέλει η... μισή Ευρώπη!

Δημοσίευμα... φωτιά από Μέσο της Ευρώπης που αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τη απόκτηση πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που θέλουν πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Νίκο Μελαμέντ: Ενδιαφέρον για τον 21χρονο μέσο της Εσπανιόλ από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτει δημοσίευμα της καταλανικής Sport, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και φέτος μέτρησε 30 συμμετοχές σε LaLiga και Κύπελλο (ένα γκολ, μια ασίστ), ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις του με τον κόουτς, Βιθέντε Μορένο είναι στο... κόκκινο, ενώ στο κυνήγι απόκτησής του είναι και οι Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ και Μπράγκα.

«Η μισή Ευρώπη δελεάζει τον Νίκο Μελαμέντ. Αϊντχόφεν, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ και Μπράγκα του προσφέρουν ένα πρότζεκτ γύρω του. Ο παίκτης από το φυτώριο της Εσπανιόλ θέλει να συνεχίσει αν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει συμβόλαιο έως το 2024 και ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατομμυρίων ευρώ» τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της Sport, για τον Νίκο Μελαμέντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags