Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανεπίτρεπτο για τον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές - Λάθος από Μαρτίνς και... δεύτερα με ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 23:59:00

Ανεπίτρεπτο για τον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές - Λάθος Μαρτίνς και... δεύτερα με ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανεπίτρεπτο για τον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές - Λάθος Μαρτίνς και... δεύτερα με ΠΑΟΚ

Τα παλικάρια που... δεν μπορούν και η νίκη Γιοβάνοβιτς στο Φάληρο. Γιατί ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τον κόσμο του, μετά τα δύο μεγάλα διπλά στη Θεσσαλονίκη, το μεγάλο λάθος που έγινε απέναντι στο Τριφύλλι, η κάκιστη ανάπτυξη και οι αλλαγές που θα γίνουν άμεσα!
 

Μία… καλή παρένθεση αποδείχθηκε πως ήταν για τον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό η προηγούμενη εβδομάδα και οι δύο μεγάλες νίκες στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε ΠΑΟΚ και Άρη, με τις οποίες εξασφάλισε πρωτίστως το πρωτάθλημα και εν συνεχεία μεγαλύτερες αντοχές για να αντέξει το «στραπάτσο» από τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν αποφάσισε στο μεγάλο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, αν και αδιάφορο βαθμολογικά, να κατεβάσει 11αδα βασικών με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος απέναντι στους Πράσινους, όμως η τακτική του αποδείχθηκε λανθασμένη. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ξεκάθαρα έχουν… ξεφουσκώσει, δεν μπορούν να βγάλουν αντίδραση και τρεξίματα στο γήπεδο και όπως αποδείχθηκε, θα ήταν καλύτερο να παίξουν όσοι πήραν το διπλό στον Άρη ή έστω να γίνει μία μίξη.

Ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να εμπιστευτεί ξανά τους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει από… βενζίνη και ηττήθηκε με εμφατικό τρόπο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς έστησε άψογα το Τριφύλλι στο Φάληρο και χωρίς να εντυπωσιάσει και ίσως και χωρίς να το αξίζει βάσει της εικόνας, πήρε μία εύκολη νίκη. Οι Πειραιώτες άλλωστε ήταν φανερό, πως ακόμα και αν υπήρχαν άλλα 20 λεπτά, όχι μόνο δεν θα έβαζαν γκολ, αλλά δύσκολα θα έφτιαχναν και φάση. Ήταν φανερό πως δεν είχαν δυνάμεις και δεν είχαν… φαντασία για να δημιουργήσουν. Ο τρόπος ανάπτυξης άλλωστε της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού, δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες Μαρτίνς. Και αυτό πρέπει να διορθωθεί το καλοκαίρι.



Άλλωστε, παρά το τρίτο σερί πρωτάθλημα για τους Ερυθρολεύκους έρχονται μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές, γιατί η εικόνα στο γήπεδο δεν προβληματίζει μόνο τους οπαδούς, αλλά και τη διοίκηση. Και προφανέστατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ανέχεται για κανέναν λόγο να μην κερδίζει σε μία χρονιά που παίρνουν το πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό. Είναι ανεπίτρεπτο για τον Ολυμπιακό και αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν και να το… νιώθουν κάποιοι από τους παίκτες.

Οι πρωταθλητές λοιπόν, πηγαίνουν στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με τους Δικεφάλους προβληματισμένοι και με το μυαλό ήδη στις διακοπές και στις αλλαγές για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, το Σάββατο θα γίνει η φιέστα και οφείλουν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ, τόσο για να φτιάξουν το κλίμα όσο και για να τον… εκδικηθούν για το Κύπελλο, βάζοντάς του τεράστια εμπόδια για τη δεύτερη θέση. Το ερώτημα είναι αν θα κατέβουν με τη σημερινή ενδεκάδα ή τα… δεύτερα. Μάλλον ο Μαρτίνς θα επιλέξει σωστά αυτή τη φορά!

ΥΓ. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι, έκαναν λόγο για πίκρα και δικαιολογημένο θυμό των οπαδών. Αυτό δείχνουν ότι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός για… πρωτάθλημα - Η πραγματική διαφορά με Ολυμπιακό - Όχι ίδιο λάθος στον τελικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags