Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έρχεται για να αλλάξει τον Ολυμπιακό - "Γλύκα" από Καρβάλιο - Φωνάζει για μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 22:35:00

Ο παίκτης που έρχεται για να αλλάξει τον Ολυμπιακό - "Γλύκα" από Καρβάλιο - Φωνάζει για μεταγραφές!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο παίκτης που έρχεται για να αλλάξει τον Ολυμπιακό - "Γλύκα" από Καρβάλιο - Φωνάζει για μεταγραφές!

Τι έλειψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι αλλαγές και ο κανονικός Μανωλάς! Οι Πειραιώτες έκλεισαν τη χρονιά χωρίς να νικήσουν άλλο ένα ντέρμπι, όμως γιόρτασαν στη φιέστα τους και από απόψε κιόλας... ψάχνουν στην αγορά για τον ποδοσφαιριστή που λείπει και θα έρθει να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.
 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα εντός έδρας παιχνίδια του στη φετινή σεζόν με μία ακόμα ισοπαλία και μία ακόμα μετριότατη εμφάνιση σε ντέρμπι. Ο Πέδρο Μαρτίνς βέβαια απέναντι στον ΠΑΟΚ παρέταξε μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, με παίκτες που έχουν παίξει ελάχιστα φέτος, αλλά και τους Τζολάκη – Μπαγκαλιάνη από τη δεύτερη ομάδα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι Πειραιώτες εμφάνισαν και πάλι τις κλασικές τους αδυναμίες, προβλήματα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο και… λίγο τον Κούντε να είναι οι μοναδικοί που να προσπαθούν να σπάσουν την διπλή άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ αμυντικά για ακόμα μία φορά έγινε ζημιά. Ο Δικέφαλος παίζοντας έξυπνα χτύπησε στην κόντρα και σκόραρε, όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός πριν λίγα 24ωρα, ενώ αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν βρει κι άλλα γκολ.

Η αργή άμυνα λοιπόν και το… κενό στα χαφ, παρότι ο Κανέ και απόψε ήταν φιλότιμος, αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν και θα πρέπει να βρει λύση. Η επιστροφή του κανονικού Κώστα Μανωλά, έχοντας κάνει προετοιμασία, δίπλα σε έναν εκ των Παπασταθόπουλου-ΣΙσέ μπορεί να δώσει άραγε λύση;


Από σήμερα λοιπόν, στον Ολυμπιακό ξεκινάει το… χτίσιμο της επόμενης σεζόν, στην οποία μπορεί να μη χρειάζονται 20 αλλαγές στο ρόστερ, αλλά χρειάζονται συγκεκριμένες πολύ ποιοτικές προσθήκες στην 11αδα. Δεν γίνεται ακόμα και σε αγώνα φιέστας, όπου έχει αλλάξει η μισή ενδεκάδα, να παραμένει βασικός ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ούτε και να αποτελεί βασική επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο Έλληνας μπακ είναι καλύτερος του Λαλά, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί του χρόνου να πάρει φανέλα βασικού.

Μετά τα δύο μπακ, ανάγκη υπάρχει και για την απόκτηση ενός χαφ, καθώς παρά τις καλές εμφανίσεις του Κανέ, δεν είναι παίκτης που μπορεί να στηριχθεί ο Ολυμπιακός, ενώ ο Γιαν Εμβιλά… φωνάζει για βοήθεια, κάτι που ισχύει και για τα εξτρέμ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε καλά στοιχεία, ταχύτητα – φαντασία – δημιουργία, όμως ήταν μόνος του. Δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον μετριότατο Τικίνιο και ήταν εύκολος στόχος για τους αμυντικούς.

Αυτός που έκανε τη διαφορά, αν και ακούμπησε λίγες φορές την μπάλα, ήταν ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος έχει ποιότητα και… γλυκαίνει το παιχνίδι των Πειραιωτών. Έναν τέτοιο παίκτη θέλει για του χρόνου και ψάχνει ο Ολυμπιακός. Έναν παίκτη από το «πάνω ράφι», είτε 10αρι είτε εξτρέμ, που θα κάνει τη διαφορά, θα αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες και θα… τραβάει όλη την ομάδα στα δύσκολα. Αυτός θα είναι και η πρώτη μεταγραφή!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέντε μεταγραφές ο Ολυμπιακός, "πάντρεμα" με Ιμπαγάσα - Χαοτική διαφορά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags