Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρες Μαρινάκη για Ολυμπιακό και... Νότιγχαμ - "100 πρωταθλήματα - Θα κάνουμε πολλές φιέστες..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 23:59:00

Ατακάρες Μαρινάκη για Ολυμπιακό και... Νότιγχαμ - "100 πρωταθλήματα - Θα κάνουμε πολλές φιέστες..."

Sportdog Team
Ατακάρες Μαρινάκη για Ολυμπιακό και... Νότιγχαμ - "100 πρωταθλήματα - Θα κάνουμε πολλές φιέστες..."

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος Ελλάδας και είχε κέφια, βάζοντας ως στόχο οι Πειραιώτες να τα εκατοστήσουν.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και βάζει πλώρη για τα 100 σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Αν ευχηθώ να τα εκατοστήσουμε θα είναι υπερβολή;» ρώτησε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Φερεντίνος που παρουσίασε τη φιέστα των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του τίτλου.

«Καμία υπερβολή, προχωράμε δυνατά» απάντησε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Η κουβέντα πήγε και στην Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Χρήστο Φερεντίνο να τον ρωτά και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία διεκδικεί την άνοδό της στην Premier League.

«Αν πάρεις κάποια κούπα στην Premier League θα κάνω εγώ τη φιέστα;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Κάτσε να ανέβουμε πρώτα και μετά θα κάνουμε πολλές φιέστες…» απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στο οποίο έδωσε το σύνθημα για μια νέα χρονιά καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.

«Σήμερα ολόκληρη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζουμε περήφανα το 47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μας! «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»! Όλοι μαζί δυνατά θα συνεχίσουμε, ώστε τη νέα περίοδο να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», έγραψε αναλυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που έρχεται για να αλλάξει τον Ολυμπιακό - "Γλύκα" από Καρβάλιο - Φωνάζει για μεταγραφές!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags