Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 13:06:00

Στα μέτρα του: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League

Sportdog Team
Στα μέτρα του: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν βατό έργο στον β' προκριματικό, από τον οποίο και θα ξεκινήσουν την φετινή τους πορεία στην διοργάνωση.

Ολυμπιακός: Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε β' και γ' προκριματικό, αλλά και στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον φτάσει μέχρι εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον β' γύρο, που σημαίνει ότι οι αγώνες θα γίνουν 19-20 Ιουλίου και η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού:

Ξεκινώντας από τον β' προκριματικό, θα αντιμετωπίσει μία εκ των: Ζυρίχης (Ελβετία), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Λίνκολν (Γιβραλτάρ), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Κόπερ ή Μάριμπορ (Σλοβενία) και Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο). Μόνη βέβαια εξ αυτών είναι η Ζυρίχη, καθώς όλες οι υπόλοιπες πρέπει να περάσουν από τον α' γύρο. 

Πηγαίνοντας στον γ’ προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μία εκ των Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος), Κλουζ (Ρουμανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία). Όλες πλην του Απόλλωνα Λεμεσού, πρέπει να περάσουν δύο γύρους.

Στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει μία από τις Μάλμε (Σουηδία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που έρχεται για να αλλάξει τον Ολυμπιακό - "Γλύκα" από Καρβάλιο - Φωνάζει για μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags