Facebook Pixel ΑΕΚ: Φούντωσαν οι φήμες για παραίτηση κορυφαίου στελέχους στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η ΠΑΕ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 18:43:00

Φούντωσαν οι φήμες για παραίτηση κορυφαίου στελέχους στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η ΠΑΕ!

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για παραίτηση κορυφαίου στελέχους στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η ΠΑΕ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στους Κιτρινόμαυρους μετά την τεράστια αποτυχία στο πρωτάθλημα και το ξέσπασμα των οπαδών, που τα...έχωσαν σε όλους.

Ο Παναγιώτης Κονέ φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του από την ΑΕΚ, πληροφορία που πάντως διαψεύδεται από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του μετά τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις στην Ένωση, που προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών και την επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχαν συνομιλία έξω από τα γραφεία με οπαδούς, οι οποίοι ζήτησαν παραιτήσεις των υπαιτίων για την αποτυχημένη φετινή χρονιά του Δικεφάλου.

Ο Κονέ ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ στο παρελθόν πέρασε δύο φορές από την Ένωση ως ποδοσφαιριστής, την τριετία 2005-08 και τη σεζόν 2017-18, όπου πανηγύρισε και το πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους».

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται ότι προς το παρόν καμία παραίτηση δεν έχει φτάσει στα χέρια της διοίκησης και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από πλευράς ΑΕΚ αφήνεται να εννοηθεί πως το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στη διάρκεια της μέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags