Facebook Pixel Μιρτσέα Λουτσέσκου: Αποκάλυψη! Εκτός εαυτού ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στον τελικό του ΟΑΚΑ - Ατάκες φωτιά για αποφάσεις Λαόθ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 23:55:00

Αποκάλυψη! Εκτός εαυτού ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στον τελικό του ΟΑΚΑ - Ατάκες φωτιά για αποφάσεις Λαόθ

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Εκτός εαυτού ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στον τελικό του ΟΑΚΑ - Ατάκες φωτιά για αποφάσεις Λαόθ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε το Σάββατο (21/5) ο Ρουμάνος έμπειρος τεχνικός όπου παρακολούθησε από κοντά τον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Έξαλλος με τις αποφάσεις του Ματέο Λαόθ ήταν το βράδυ του Σαββάτου (21/5) ο Ρουμάνος τεχνικός που παρακολούθησε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Για ην φάση του 93ου λεπτού όταν ο Μιτρίτσα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού με τον Ισπανό να του δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο είπε: “Είναι καθαρό πέναλτι στον Μιτρίτσα, τον σπρώχνει ο αντίπαλος του μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής είναι μπροστά και δεν το δίνει, απίστευτο”.

Όσο για το πέναλτι που έκρινε τον τελικό, από την θέση όπου καθόταν στο Ολυμπιακό στάδιο, αρχικά δεν είχε ξεκάθαρη άποψη. Όταν όμως είδε το ριπλέι της φάσης ήταν απόλυτος: “Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, είναι εφεύρεση του διαιτητή”, είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags