Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προχωρούν τις κινήσεις ο Μπότο και Λουτσέσκου - Μπήκε πωλητήριο σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 21:09:00

Προχωρούν τις κινήσεις ο Μπότο και Λουτσέσκου - Μπήκε πωλητήριο σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Προχωρούν τις κινήσεις ο Μπότο και Λουτσέσκου  - Μπήκε πωλητήριο σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο σχεδιασμός του ρόστερ δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές, αλλά και παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

ΠΑΟΚ: Την σεζόν που τελείωσε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να υπάρχουν παράπονα σχεδόν όλων των παικτών προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού έδωσε ευκαιρίες σε όλους κατά την διάρκεια των 59 συνολικά αγώνων από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάιο.

Υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να αλλάξουν ένα μεγάλο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού και να βελτιώσουν την ποιότητα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν που θα είναι ακόμα απαιτητική από ότι αυτή που πέρασε.

Η τεχνική ηγεσία έχει διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες και έχει πάρει τις αποφάσεις της, ειδικά για όσους θα γίνει μια συζήτηση να βρουν μια ομάδα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Τόμας Μουργκ και Λούκας Τέιλορ, που μπορεί να έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο δεν βρίσκονται στα πλάνα του Λουτσέσκου.

Η περίπτωση του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, αφού είναι δανεικός από την Νέα Υόρκη στον ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν, ο Ρουμάνος εξτρέμ πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου, δεν δικαίωσε όμως τον προπονητή του Δικεφάλου.

Δεν θα γίνει ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του παίκτη και από πλευράς Δικεφάλου δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την αμερικανική ομάδα για νέο δανεισμό του Μιτρίτσα, αναζητώντας κάτι καλύτερο στις θέσεις των εξτρέμ.

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει κάτι καλό για τα πλάγια της επίθεσης στην αγορά και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Πηγή: sfina.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτούς ζήτησε ο Λουτσέσκου - Τέλος τα συμβόλαια εκατομμυρίου - Ανακοίνωση για Νέα Τούμπα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags