Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό το θέμα έχει... τρελαθεί ο Σαββίδης - Έξαλλος με τις αποφάσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-28 00:05:00

Για αυτό το θέμα έχει... τρελαθεί ο Σαββίδης - Έξαλλος με τις αποφάσεις

Sportdog Team
Για αυτό το θέμα έχει... τρελαθεί ο Σαββίδης - Έξαλλος με τις αποφάσεις

Μεγάλο θέμα συζήτησης από χθες, αποτελεί και η διαφαινόμενη ανανέωση της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που «ανακοινώθηκε» από τα κλιμάκια της UEFA για ένα ακόμη χρόνο. Είναι μία σαφέστατα δυσάρεστη εξέλιξη που δημιουργεί εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: Μεγάλο θέμα συζήτησης από χθες, αποτελεί και η διαφαινόμενη ανανέωση της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που «ανακοινώθηκε» από τα κλιμάκια της UEFA για ένα ακόμη χρόνο. Είναι μία σαφέστατα δυσάρεστη εξέλιξη που δημιουργεί εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ. 

Ειδικά μετά την κλοπή του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ από τον Ισπανό Λαόθ, όπως αναφέρουν, Αλλά και από τις διαιτησίες που «εισέπραξε» ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ο επίσημος ΠΑΟΚ, εκδήλωσε την δυσφορία του, μέσω των επιστολών που έστειλε στον Κλάτενμπεργκ για τον τελικό και τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, ενώ θυμίζουμε πως είχε άρει την εμπιστοσύνη του στον Άγγλο αρχιδιαιτητή πριν από μερικούς μήνες. Με τον Κλάτενμπεργκ είναι φανερό πως έχουν «ταχθεί» οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ είναι… απέναντι και έχει επιλέξει μία συγκεκριμένη τακτική για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του. Η τέταρτη ομάδα, από τους Big 4, η ΑΕΚ, δεν έχει εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα, δημόσια την στάση της. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον να φανεί ποια θα είναι η προσέγγιση της σε αυτό το θέμα.

Πηγή: metrosport.gr

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags