Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι αποφάσεις Μπότο - Έλεγχος από Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 22:42:00

Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι αποφάσεις Μπότο - Έλεγχος από Ιβάν

Sportdog Team
Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι αποφάσεις Μπότο - Έλεγχος από Ιβάν

Η ανανέωση του ρόστερ, κυρίως δε η ουσιαστική ενίσχυσή του, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στους τίτλους, αποτελεί αυτή την χρονική περίοδο, το βασικό θέμα των επαφών που έχει ο Ζοσέ Μπότο, σε συνεργασία και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Η ανανέωση του ρόστερ, κυρίως δε η ουσιαστική ενίσχυσή του, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στους τίτλους, αποτελεί αυτή την χρονική περίοδο, το βασικό θέμα των επαφών που έχει ο Ζοσέ Μπότο, σε συνεργασία και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η εποπτεία, σε καθαρά οικονομικό επίπεδο βεβαίως, ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη.

Το πλάνο του Ζοσέ Μπότο έχει αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή. Ο βασικός στόχος είναι, μέχρι την έναρξη του καλοκαιρινού σταδίου της προετοιμασίας, να μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ, με όλους τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια που θα γίνει τη νέα σεζόν. Εκτός από τον Κουαλιάτα (Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο) που έχει συμφωνήσει σε όλα για να έρθει από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς στη Θεσσαλονίκη και ο Νορβηγός αμυντικός Ιβάν Νέσμπεργκ θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση.

Όμως τις τελευταίες ημέρες, η στόχευση έχει γίνει για την ολοκλήρωση των επαφών με έναν παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Αποτελεί βασική προτεραιότητα η απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα, καθώς ο Σίντκλεϊ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και εκεί προορίζεται ο Βιεϊρίνια (πρέπει να γίνει συζήτηση και στο οικονομικό). Παράλληλα μετά την αποχώρηση του Πασχαλάκη και το αντίο του παίκτη προς τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη προς τον ίδιο, είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος θα αποκτήσει τερματοφύλακα. Πιθανότατα δύο γκολκίπερ.

Πηγή: metrosport.gr

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags