Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Σφήνα" ΠΑΟ σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Φόβος για νέο Ινσούα - Φέρνει φορ στον... Αλαφούζο ο Κουχάρσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 10:00:00

"Σφήνα" ΠΑΟ σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Φόβος για νέο Ινσούα - Φέρνει φορ στον... Αλαφούζο ο Κουχάρσκι!

Οι Μιχείες
"Σφήνα" ΠΑΟ σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Φόβος για νέο Ινσούα - Φέρνει φορ στον... Αλαφούζο ο Κουχάρσκι!

Ποιος υπογράφει στο Τριφύλλι και το... μπλέξιμο με τον Πολωνό. Πώς και γιατί ο νέος Τεχνικός Διευθυντής μπορεί να δει παίκτη από τη μεταγραφική του λίστα να φοράει τα πράσινα και όχι τα κιτρινόμαυρα; Τι συμβαίνει με τον Χουάνκαρ και ποιος είναι ο παίκτης που αρέσει στις τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες;

Τι ...χωρίζει ακόμη Παναθηναϊκό - Χουανκάρ αλλά και πως ανα πάσα στιγμή μπορεί να ντιλάρει η ανανέωση Ισπανού μπακ και να μην καταλήξει...Ινσούα;

Γιατί οι "πράσινοι" έβαλαν στο "σημάδι" την Γκιμαράες και το "μπέρδεμα" με Εστουπιναν.

1/ΧΟΥΑΝΚΑΡ: όσο καθυστερεί η ανανεωσή του, τόσο ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει στην αγορά των ελευθέρων (κυρίως) για βασικό αριστερό μπακ. Ο Ισπανός ξεκίνησε απο τις 600.000 ευρώ το χρόνο ενω ο Παναθηναϊκός εφτασε και ξεπέρασε την 450άρα με εφικτά μπόνους (αν ξανακάνει σεζόν όπως η τελευταία του). Ολα αυτά λιγο πριν απο τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάπου εκεί υπήρξε η αισιόδοξη εκτίμηση πως ο Χουάνκαρ - που θέλει να μείνει στο τριφύλι - θα γινόταν πιο διαλλακτικός, θα "κατέβαινε" και θα είχαν ... happy end  αλλά αυτό ακόμη αναζητείται.

Η υπόθεση του πάει να γίνει λίγο... Ινσούα (ο ατζέντης του Χουανκάρ επειδή υπάρχουν ενδιαφερόμενοι κρατάει ψηλά την τιμή) αλλά υπήρχαν και σήμερα  ψύχραιμες φωνές (ένθενκείθεν) που λένε/προβλέπουν πως Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ θα ντιλάρουν την ανανέωση ακόμη κι αν το νέο συμβόλαιο του είναι 3ετες και όχι 2ετες. 

2/ΣΟΑΡΕΣ-ΕΣΤΟΥΠΙΝΑΝ : ανεξάρτητα απο αυτό πάντως οι "πράσινοι" κοιτάνε ήδη... υποψηφίους "αντι - Χουανκάρ". Ο Πορτογάλος Ράφα Σοάρες, ελεύθερος απο την Γκιμαράες, είναι μια τέτοια περίπτωση (δύσκολη και δαπανηρή λόγω και πολλων μνηστήρων, στο παιχνίδι δυνατά ο ΠΑΟΚ του Μπότο αλλά και ο Ολυμπιακός λόγω των μάνατζέρ του). Δεν είναι και η μοναδική αλλά έχει την... αξία της επειδή ο Παναθηναϊκός απο ό,τι φαίνεται έχει κάνει... focus στην Γκιμαραές.

Εκτός απο τον Πορτογάλο αριστερό μπακ ασχολείται και με τον  Κολομβιανό σεντερ φορ της, τον 25χρονο Όσκαρ Εστουπινάν (3.500.000 ευρώ η χρηματιστηριακή του αξία). Επίσης έμεινε ελεύθερος και έχει ήδη πρόταση απο την Λέγκια. Την πρώην ομάδα του... Κουχάρσκι, ο οποίος όμως, ήρθε στην ΑΕΚ τεχνικός διευθυντής αλλά όπως λέγεται στην πιάτσα agents έχει αφήσει το όνομα του Κολομβιανού... προίκα στο τμημα σκάουτινγκ της Λέγκια, ενώ το όνομά του φαίνεται να απασχολεί πλέον και την ΑΕΚ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό έφυγα από Ολυμπιακό - Πουλημένος στο Ελλάδα-Αλβανία - Φώναζε ο Μπέος... δείτε τον παππού"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags