Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Τον "έδιωξε" από τα Σπάτα ο Αλμέιδα - Τέλος από ΑΕΚ παρά το μεγάλο συμβόλαιο - Μεταγραφή από Ιβιρική!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 10:00:00

Τον έδιωξε από τα Σπάτα ο Αλμέιδα - Χαρίζει το συμβόλαιο και φέρνει χρήματα - Μεταγραφή από Ιβηρική

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τον έδιωξε από τα Σπάτα ο Αλμέιδα - Χαρίζει το συμβόλαιο και φέρνει χρήματα - Μεταγραφή από Ιβηρική

Η αποχώρηση που... γλτιώνει την Ένωση και η έκπληξη στις μεταγραφές. Πώς και γιατί αλλάζει ξανά το πλάνο των Κιτρινόμαυρων στον σχεδιασμό του ρόστερ, ποια είναι η αποφαση του Αργεντινού προπονητή για τους "κομμένους" και ο παίκτης που αποχωρεί άμεσα, αν και ακόμα έχει συμβόλαιο.

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα περιλαμβάνει το φετινό καλοκαίρι για την AEK, καθώς μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα, ανακοινώθηκε και ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Ένα από τα ονόματα που έχει δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του παλιού παίκτη της ομάδας, Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα συνεργασίας του Ισλανδού με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στον "γάμο" των Κιτρινόμαυρων με τον Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος, πρώην άσος της Ένωσης, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή ή του team manager, όντας σε άμεση συνεργασία με τον Κουχάρσκι. Η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Άλβες θα φέρει... πορτογαλική αύρα στην ΑΕΚ, καθώς οι επαφές του με την αγορά της Πορτογαλίας είναι πολλές και θα ανοίξουν νέα... παράθυρα για συνεργασίες με παίκτες από την Ιβηρική χερσόνησο.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και τα μεταγραφικά των Κιτρινόμαυρων, με τις αποχωρήσεις να καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο στην επικαιρότητα της ομάδας. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βλέπει την έξοδο είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς η πρώην ομάδα του, η Χάμαρμπι, φέρεται να τον θέλει πίσω στο δυναμικό της, έχοντας ξεκινήσει ήδη τις επαφές μαζί του.

Στον σουηδικό σύλλογο ο Τάνκοβιτς ανέδειξε τις καλές πτυχές του αγωνιστικού του προφίλ, αυτού που τράβηξε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, και μοιάζει διατεθειμένος να προσφέρει στην Ένωση ένα ποσό για να τον αγοράσει πίσω, εξέλιξη που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα θετική για τον Δικέφαλο, από την στιγμή που ο Σουηδός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα σεζόν και έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 350.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους).

Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να κλείσει άμεσα, καθώς ο Αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει από τη διοίκηση όσοι παίκτες δεν υπολογίζονται, να μην έρθουν ξανά στα Σπάτα. Αυτό σημαίνει πως σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι «κομμένοι» θα απουσιάζουν από τις πρώτες προπονήσεις και σίγουρα από την προετοιμασία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιον ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - Ανατροπή με Αραούχο - Ψάχνει ομάδα ο Ανσαριφάρντ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags