Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτυπάει" για δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Στροφή στην Αγγλία - Απογοήτευση ο Μπα, πωλείται ο Μαντί!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 18:54:00

"Χτυπάει" για δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Στροφή στην Αγγλία - Απογοήτευση ο Μπα, πωλείται ο Μαντί!

BoxtoBox
"Χτυπάει" για δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Στροφή στην Αγγλία - Απογοήτευση ο Μπα, πωλείται ο Μαντί!

Ποιοι είναι στην έξοδο και το ενδιαφέρον για Βίντα πριν πέντε χρόνια! Ποιος είναι ο εξτρέμ που αρέσει πολύ και ο μάνατζέρ του έχει... άκρες στον σύλλογο. Γιατί στο Λιμάνι κινούνται για οκτάρι και η απόφαση να έρθουν δύο ακραίοι. Ποιοι... κινδυνεύουν και τι γίνεται με τους στόπερ;

Όσοι διαβάζουν τη στήλη πιστά δεν εκπλήσσονται που ο Ολυμπιακός αποκτά 8άρι αφού ο Κούντε δεν έπεισε και ο Μαντί είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει καλή πρόταση για να πωληθεί. Ήταν αρχές Ιούνη όταν έγραφα σε τούτη εδώ τη στήλη ότι ο Ολυμπιακός έψαχνε νέο Γκιλιέρμε (που ήταν κάτι μεταξύ 6 και 8) και είχε ρωτήσει στην Ισπανία για τον Λουΐς Μίγια της Γρανάδα. Τότε όλοι μιλούσαν πρωτίστως (τόση μπάλα ξέρουν...) για αριστερό μπακ αντί για δεξί που ήταν η Νο1 προτεραιότητα λόγω Λαλά και για εξτρέμ που προφανώς ήθελε και θέλει ο πρωταθλητής.

***Δε μου το βγάζει κανείς από το μυαλό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει μόνο ένα εξτρέμ αλλά δύο. Κι αυτό θα αποτελεί κακό μαντάτο για κάποιον από τους υπάρχοντες... Ποιόν; Εντάξει, δεν είναι και δύσκολο να το βρει κανείς. Τι κάνει νιάουιτς νιάουιτς;

***Η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει τώρα τον Κροάτη στόπερ Βίντα. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε όταν ο παίκτης ήταν στα... ντουζένια του. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το πρώτο φλερτ έγινε το 2015 επί Μάρκο Σίβλα. Υπήρξε νέο και το 2016, με Πάουλο Μπέντο. Νομίζω η τελευταία φορά που γράφτηκαν δίπλα δίπλα τα ονόματα Ολυμπιακός και Βίντα ήταν το 2017 με τον Μπέσνικ Χάσι.



***Για τα στόπερ δεν υπάρχει... πρεμούρα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Όμως ο Μπα εξακολουθεί να απογοητεύει κάθε φορά που καλείται να παίξει. Στο ίδιο ματς τον βλέπεις να κάνει σπουδαία τάκλιν και αμέσως μετά μια απίστευτη επιπολαιότητα και τσιμπιέσαι αν όντως συνέβη. Γι' αυτό λοιπόν δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν αποχωρήσει. Αν ωστόσο έρθει προτασάρα για τον Σισέ απ' αυτές που είναι δύσκολο να ειπωθεί όχι, τότε μπορεί και να μείνει ο Ουσεϊνού.

***Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε και κάτι άλλο, μεταγραφικά από την αγγλική αγορά για τον Ολυμπιακό. Μιλάω για κάτι άλλο απ' αυτά που έχουμε ήδη ακούσει. Έχει κάνει μεγάλη στροφή και προς τα 'κει ο Θρύλος, τη... Μέκκα του ποδοσφαίρου όπως την έχει αποκαλέσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

***Το θέμα Ταμπάτα είναι πιο σοβαρό απ' όσο νομίζουν κάποιοι. Αρέσει και μάλιστα πολύ και σε συνδυασμό ότι ατζέντης του είναι ο Ντέκο που έχει φέρει Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο στο λιμάνι οι πιθανότητες είναι περισσότερες.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... τελείωσε ο Μαρτίνς μετά τη Μακάμπι - Σκάει διπλή αποχώρηση - 15 εκατ. ζητά ο Μαρινάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags