Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Μυθική ξεφτίλα, τεράστιο πατατράκ": Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το "κάζο - Στον "αέρα" ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 08:06:00

"Μυθική ξεφτίλα, τεράστιο πατατράκ": Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το "κάζο - Στον "αέρα" ο Μαρτίνς!

Sportdog Team
"Μυθική ξεφτίλα, τεράστιο πατατράκ": Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το "κάζο - Στον "αέρα" ο Μαρτίνς!

Ιδιαίτερα σκληρά είναι τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Χάιφα.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν αδιανόητη ήττα με 4-0 μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κάτι που ενδέχεται να δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα.

Σήμερα, τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου κάνουν λόγο για "ξεφτίλα, πατατράκ" και ζητούν "νέο Ολυμπιακό", ενώ όπως αναφέρει το "ΦΩΣ", ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην έξοδο αυτή τη στιγμή, αφού το μερίδιό του στην κάκιστη εικόνα των Πειραιωτών είναι τεράστιο.

Από την μεριά του ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" αναφέρει πως "δεν αντέχεται αυτή η νύχτα του Βατερλό" και ζητάει να γίνουν αλλαγές στον Ολυμπιακό με το χαρακτηριστικό, "άλλαξε σελίδα πρόεδρε", αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος, η "Sportday" κάνει λόγο για "εγκλήματα Μαρτίνς, που ήταν εκτός τόπου και χρόνου και οδήγησε τον Ολυμπιακό στα βράχια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags