Facebook Pixel Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Ντροπή Γάλλε χασάπη - Να του πάρει τη σφυρίχτρα η UEFA - Ούτε ο Τσουκαλάς ή ο… Ευθυμιάδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 22:49:00

Ντροπή Γάλλε χασάπη - Να του πάρει τη σφυρίχτρα η UEFA - Ούτε ο Τσουκαλάς ή ο… Ευθυμιάδης!

του Νίκου Στεργίου
Ντροπή Γάλλε χασάπη - Να του πάρει τη σφυρίχτρα η UEFA - Ούτε ο Τσουκαλάς ή ο… Ευθυμιάδης!

Φάουλ στο γκολ, ανύπαρκτες κάρτες και σίγουρη πρόκριση στη ρεβάνς! Γιατί δεν γίνεται να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά μετά την απαράδεκτη διαιτησία και τα τραγικά λάθη εις βάρος του Τριφυλλιού στην Τσεχία, η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και όσα θα γίνουν σε μία εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχει τίποτα αγωνιστικό να συζητήσουμε μετά την αποβολή του Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός στεκόταν μια χαρά στην Πράγα και στη χειρότερη θα έφευγε άνετα με το 0-0 και θα πανηγύριζε την πρόκριση στη Λεωφόρο. Ωστόσο η UEFA με τον Γάλλο χασάπη Ρουντί Μπουκέ να σφάζει τον Παναθηναϊκό στο γόνατο. Ο τύπος ή είναι άσχετος (δύσκολο) ή... Ευθυμιάδης!

Μόνο κόκκινη στον Σπόραρ δεν έβγαλε στη φάση της αποβολής της Σλάβια. Τι να συζητήσουμε γι αυτό το ματς; Αγκωνιά στο κεφάλι του Αϊτόρ εκτός φάσεις, φάουλ ούτε αν μας μαχαίρωναν δεν θα έδινε, ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Παλάσιος, φάουλ στον Μπρινιόλι με επικό σκαμνάκι στο 1-0 και κίτρινες στους παίκτες μας που δεν θα έδινε ούτε ο Τσουκαλάς της Σλάβια.

Αν η UEFA αύριο δεν πάρει για πάντα τη σφυρίχτρα από τον Γάλλο θα σημαίνει ότι είναι συνένοχη στο έγκλημα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Όσο για τη ρεβάνς, αν δεν έχουμε άλλη απουσία (πλην του Παλάσιος που κανονικά θα πρέπει να πάρουν πίσω την κόκκινη κάρτα ως έδειξε ντροπής από την UEFA) ο Παναθηναϊκός μπορεί να το γυρίσει και θα το γυρίσει. Αν, όμως τον αφήσουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει… τρέλα ο ΠΑΟ στο καμίνι - "Τραβάει τα μαλλιά" του ακόμα ο Παλάσιος - "Βουνό" ο Μάγκνουσον!

Παναθηναϊκός 2-0 |HIGHLIGHTS|" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags