Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελαμένος" μετά τη Σλάβια ο Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφάρα - Κάνει το… χατίρι σε Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-05 20:39:00

"Τρελαμένος" μετά τη Σλάβια ο Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφάρα - Κάνει το… χατίρι σε Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Τρελαμένος" μετά τη Σλάβια ο Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφάρα - Κάνει το… χατίρι σε Γιοβάνοβιτς!

Οι Πράσινοι "τρέχουν" για να κλείσουν άλλη μία σπουδαία κίνηση! Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιστρέφοντας στην Ελλάδα από το ταξίδι με την ομάδα στην Τσεχία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, εμφανίζεται αποφασισμένος να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, παρότι υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού.

Παναθηναϊκός: Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι προσηλωμένο στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας και στο πώς θα ανατρέψουν το άδικο 2-0 του πρώτου αγώνα, παρόλα αυτά υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός που "τρέχει" στην ομάδα και αφορά τις μεταγραφές.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του Βιτίνιο από τον Παναθηναϊκό και αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ένα 8αρο-10αρο που στο 4-3-3 να παίζει χαφ (και να βγάζεις πάσες μπροστά), ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Μπένιαμιν Βέρμιτς, Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και Σεμπαστιάν Παλάσιος για τα άκρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση για τα άκρα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει πρεμούρα για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός άμεσα παίκτη για τα άκρα. Περισσότερο απαραίτητος είναι, για τον Γιοβάνοβιτς, ένας παίκτης που μπορεί να παίζει στη θέση 8 και 10, παρά ένας "καθαρός" εξτρέμ.

Να πούμε κάτι τελευταίο: Ναι μεν δεν φαίνεται να προχωράει άμεσα του Βιτίνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφεται από τη λίστα! Γιατί με την Φλαμένκο υπάρχει επαφή και δεν αποκλείεται ή να προκύψει κάτι ενόψει Γενάρη (που μένει ελεύθερος ο παίκτης) ή ακόμα και τέλη Αυγούστου - Ανάλογα πώς θα γίνουν, ίσως, οι τελευταίες κινήσεις των Πράσινων. Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο Sportdog.gr , πρόκειται για τον παίκτη-καψούρα του Γιάννη Αλαφούζου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Γιοβάνοβιτς σέβεται τον Παναθηναϊκό - Γραφικοί και... άμπαλοι - Αδικαιολόγητα κενά στην άμυνα

Παναθηναϊκός 2-0 |HIGHLIGHTS|" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags