Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπερνάρ: "Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Μπερνάρ στην Ελλάδα - Ανώτερος του Φάμπιο Μαρτίνς - Τρομερό deal"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 14:29:00

"Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Μπερνάρ στην Ελλάδα - Ανώτερος του Φάμπιο Μαρτίνς - Τρομερό deal"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Μπερνάρ στην Ελλάδα - Ανώτερος του Φάμπιο Μαρτίνς - Τρομερό deal"

"Τον ξέρει καλά ο Γιοβάνοβιτς, αυτή θα είναι η θέση του στον ΠΑΟ"! Οι Πράσινοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο άσο και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει σε τι κατάσταση βρίσκεται και όσα έκανε την περσινή σεζόν στα Εμιράτα!
 

Παναθηναϊκός - Μπερνάρ: Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει από την Ελλάδα, και το sportdog έψαξε να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιώρης, άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, μας μίλησε για την εικόνα που έχει σχηματίσει από την περσινή θητεία του Μπερνάρ στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ και σημείωσε μερικές, ακόμα, ενδιαφέρουσες παραμέτρους.

"Έχει φύγει ήδη ο Οταμπέκ Σουκούροφ από την Σαρίγια ενώ έχουν προτάσεις και για άλλους ξένους τους και θα αφήσουν να αποχωρήσει και ο Μπερνάρ και ελεύθερος; Συμμετείχε πάντως στην προετοιμασία κανονικά, η ομάδα του δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, ενώ στο φιλικό τής Δευτέρας έπαιξε κανονικά", ανέφερε αρχικά ο συνάδελφος τονίζοντας έτσι και πόσο μεγάλη επιτυχία είναι η οικονομική συμφωνία που ετοιμάζονται να κλείσουν οι Πράσινοι!

"Εξτρέμ, καλή τεχνική, βάζει στημένα - Πολυτέλεια για Παναθηναϊκό - Ανώτερος του Φάμπιο Μάρτινς που ηθελε ο ΠΑΟΚ"

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Στα εξτρέμ παίζει κυρίως, έχει καλή τεχνική, σκοράρει, έχει το σουτ, βάζει και γκολ από στημένες φάσεις. Γενικά τον θεωρώ πολυτέλεια αν έρθει στην Ελλάδα αυτόν τον παίκτη".

Τι άλλο μπορούμε να συμπληρώσουμε;

"Είναι ανώτερος του Φάμπιο Μάρτινς, για παράδειγμα, που παίζει στο ίδιο πρωτάθλημα και πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Έχει ποιότητα, είναι πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει τέτοιο στιλ ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, είναι ξεχωριστός".

"Τον ξέρει ο Γιοβάνοβιτς – Μεγάλη επιτυχία"

Πιστεύεις ότι είναι ανακάλυψη του Γιοβάνοβιτς, που ξέρει το πρωτάθλημα στα ΗΑΕ;

"Λόγω Εμιράτων και τη θητείας του εκεί, που είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι τον ξέρει πολύ καλά ο Ιβάν". 

Πως ερμηνεύεις όσα γίνονται για την υπόθεση του Μπερνάρ, εσύ που παρακολουθείς στενά το πρωτάθλημα στα Εμιράτα;

"Μου φαίνεται περίεργο που τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα αποχωρήσει χωρίς χρήματα. Για παράδειγμα υπάρχει πρόταση 2 εκατ. δολαρίων για την παραχώρηση αναπληρωματικού επιθετικού και τώρα θα αφήσουν τον Μπερνάρ που ήταν βασικός πέρσι χωρίς χρήματα; Αν πετύχει μία τέτοια συμφωνία ο Παναθηναϊκός, θα είναι μεγάλη επιτυχία».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον ΠΑΟ με δύο κινήσεις ο Αλαφούζος - Τέλος οι… Μπεργκ - Με Μπερνάρ πάει για πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags