Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα σελίδα στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκαν Μίτσελ και Ανιγκό - Παρουσιάζεται στις 15:15 ο Ισπανός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 13:04:00

Νέα σελίδα στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκαν Μίτσελ και Ανιγκό - Παρουσιάζεται στις 15:15 ο Ισπανός! (Vid)

Sportdog Team
Νέα σελίδα στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκαν Μίτσελ και Ανιγκό - Παρουσιάζεται στις 15:15 ο Ισπανός! (Vid)

Ξεκινάει η δεύτερη εποχή Μίτσελ στο λιμάνι!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τον Ζοσέ Ανιγκό η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και βρήκαν κοινά σημεία, δίνοντας τα χέρια για διετές συμβόλαιο, με την παρουσίαση του παλαίμαχου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:15.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την συμφωνία τους μαζί του την Τετάρτη (21/9) και πλέον ο Μίτσελ... σηκώνει μανίκια, αφού ο Ολυπιακός έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω σε Super League και Europa League.

Θυμίζουμε ότι ο 59χρονος Ισπανός είχε κάτσει ξανά στον πάγκο των Πειραιωτών την διετία 2013-2015.

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο 59χρονος, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1963, επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον οποίο έγραψε σελίδες δόξας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό για μια χρυσή διετία (4/2/13 – 6/1/15), κατά την οποία σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 65 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 15 ήττες.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2012-2013, 2013-2014) και ένα κύπελλο (2012-2013), ενώ οδήγησε την ομάδα σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες νίκες της στην Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ. Με τον Μίτσελ στα ηνία οι πρωταθλητές έφτασαν στους «16» του Champions League, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία εργάστηκε τόσο ως διευθυντής όσο και ως προπονητής της Castilla. Το 2009 ανέλαβε τη Χετάφε, εν συνεχεία τη Σεβίλλη και μετά τον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα δούλεψε στη Μαρσέιγ, στη Μάλαγα, στην Πούμας (Μεξικό) και ξανά στη Χετάφε».

«Σαν το σπίτι μου», ήταν το πρώτο του μήνυμα του Μίτσελ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χαμπαριάζει από βεντέτες ο Μίτσελ! Μεταγραφή 15 εκατ. - "Αδικία" σε Φορτούνη, φήμες για Βίκτορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags