Facebook Pixel ΑΕΚ: Με τηλεοπτική μετάδοση τα εγκαίνια στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 17:20:00

Με τηλεοπτική μετάδοση τα εγκαίνια στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena" - Έκλεισε σε μεγάλο κανάλι

Sportdog Team
Με τηλεοπτική μετάδοση τα εγκαίνια στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena" - Έκλεισε σε μεγάλο κανάλι

Η μεγάλη στιγμή έρχεται για την Ένωση στις 30/9 και όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα εγκαίνια στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena", ακόμη κι αν δεν μπορέσουν να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά των εγκαινίων στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena" και άπαντες στο κλαμπ, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει διάρκεια 3 ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, με πολλές εκπλήξεις, χορευτικά συγκροτήματα, παλαίμαχους της Ένωσης και αναμνήσεις του παρελθόντος να περνούν μπροστά από τα μάτια των φίλων της ΑΕΚ.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο με πάνω από 33.000 φίλους της ομάδας (όλα δείχνουν ότι η είσοδος θα γίνει με εισιτήριο), ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλουν αυτές οι εικόνες να ταξιδέψουν παντού. Έτσι ώστε κάθε φίλος της ομάδας να μπορέσει να ζήσει, απ' όπου κι αν βρίσκεται, τη στιγμή.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΡΤ για να μεταδοθεί απευθείας από το κρατικό κανάλι η εκδήλωση των εγκαινίων, κάτι που θα δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το σπουδαίο γεγονός για τους Κιτρινόμαυρους.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena"

Επίσημα γνωστό έγινε το πρόγραμμα από την 6η μέχρι την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 τον Ιωνικό στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena".

Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης στο νέο γήπεδο-στολίδι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει πως και πως αυτή την πραγματικά μεγάλη στιγμή.

Για την ιστορία, να προσθέσουμε ότι το πρώτο ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena" θα είναι αυτό στις 30 Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ (19:30), στην απόλυτη μάχη των Δικεφάλων στα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά τα μεγάλα ματς της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου:

Την Κυριακή 9/10, στις 21.15 Άρης ΑΕΚ

Την Κυριακή 30/10, στις 19.30 ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Την Κυριακή 13/11, στις 19.30 Ολυμπιακός ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags