Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίρνει... σκούπα ο Μίτσελ - Ψάχνει τους 9 που θα "κόψει" - Ποιοι "βλέπουν" την έξοδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 09:34:00

Παίρνει... σκούπα ο Μίτσελ - Ψάχνει τους 9 που θα "κόψει" - Ποιοι "βλέπουν" την έξοδο!

Sportdog Team
Παίρνει... σκούπα ο Μίτσελ - Ψάχνει τους 9 που θα "κόψει" - Ποιοι "βλέπουν" την έξοδο!

Ξεκινάει ο "φάκελος εκκαθάριση" στο λιμάνι. Αποφασίζει άμεσα για τα "κοψίματα" ποδοσφαιριστών ο Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Αποχωρήσεις παικτών προανήγγειλε στην χθεσινή παρουσίασή του ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μίτσελ Γκονζάλεθ, καθώς στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ υπάρχουν 37 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Βατσλίκ, Τζολάκη, Κρίνστινσον, Παπαδούδη, Βρσάλικο, Άβιλα, Λαλά, Ανδρούτσο, Γιάννη Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Μαρσέλο, Λάιντνερ, Κούτρη, Σισέ, Μπα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέτσο, Εμβιλά, Σαμασέκου, Κούντε, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Χουάνγ, Χάμες, Μπιέλ, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Γιώργο Μασούρα, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο, Μπακαμπού και Αμπού Καμαρά.

Ο Ισπανός προπονητής, λοιπόν, είπε πως θα ήθελε να είχε ρόστερ 24 παικτών και συγκεκριμένα, τόνισε πως «είναι ένα πρόβλημα να προπονείς τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, για τον προπονητή αλλά και την ομάδα. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους, γιατί θα δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες να συμμετέχουν. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω πως θα γίνει».

Φυσικά, σε όλα αυτά μπαίνει και μια σημαντική παράμετρος, που δεν είναι άλλη από το ποιοι από τους παίκτες έχουν δηλωθεί στη λίστα του Europa League και ποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν στη συνέχεια, εφόσον ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη, είτε σε Europa είτε σε Conference.

Ο Μίτσελ θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ώστε να μπορέσει να γίνει ευκολότερη η δουλειά του στου Ρέντη. Κάποιοι παίκτες φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για… έξοδο αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για τους Κεϊτά και Κούτρη, ο Βρουσάι δεν έχει επιστρέψει και ο Αμπού Καμαρά είναι με την εθνική του και δεν έχει καταφέρει να πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Εξάλλου, είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία με την β' ομάδα του Ολυμπιακού, μήπως κάποιοι "υποβιβαστούν" εκεί και παίξουν για ένα διάστημα, ώστε να πάρουν χρόνο και να προσπαθήσουν να κερδίσουν μια ευκαιρία από τον 59χρονο τεχνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χαμπαριάζει από βεντέτες ο Μίτσελ! Μεταγραφή 15 εκατ. - "Αδικία" σε Φορτούνη, φήμες για Βίκτορ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags