Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Φέρνει και... ταλεντάρα στο Λιμάνι ο Οκκάς - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Βίντρα, ανοιχτό για Φάμπιο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 00:06:00

Φέρνει και... ταλεντάρα στο Λιμάνι ο Οκκάς - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Βίντρα, ανοιχτό για Φάμπιο Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Φέρνει και... ταλεντάρα στο Λιμάνι ο Οκκάς - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ ο Βίντρα, ανοιχτό για Φάμπιο Μαρτίνς!

Ο άσος που "παίζει" για τους Πειραιώτες και η κίνηση-έκπληξη στην Τούμπα! Ποιος είναι ο παίκτης που "στέλνουν" στους Ερυθρολεύκους από την Κύπρο με αφορμή την πρόσληψη του νεαρού προπονητή στη δεύτερη ομάδα και οι τελευταίες πληροφορίες για πιθανή μεταγραφή στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο "Ευαγγελιστής" γράφει έναν επιπλέον λόγο που ο Ολυμπιακός πάει στον Οκκά για την Β' ομάδα αλλά και τι φημολογείται στην Κύπρο για τον 19χρονο εξτρεμ Λοίζου, τους "ερυθρόλευκους" αλλά και τους  Σουπερλιγκάτους ανταγωνιστές του. Επίσης, ποια ελληνική ομάδα δεν... συγκινήθηκε από τον Βίντρα αλλά και τις πιθανότητες μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει ...ανατροπή με τον Φάμπιο Μαρτίνς

1/OKKAΣ - ΛΟΙΖΟΥ: ο πρώτος, όπως έγραψαν και στην Κύπρο, θα είναι την Πέμπτη στην Αθήνα για να κλείσει το θέμα της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Β ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε πάλι βασικός (έγινε πάντως αλλαγή) στο ματς που η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια γνώρισε την συντριβή από το Κόσσοβο. Τι σχέση έχει ο Κύπριος κόουτς με τον 19χρονο Κύπριο εξτρεμ της Ομόνοιας, που θεωρείται αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο στο νησί (με χρηματιστηριακή αξία 1.500.000 ευρώ); Εκτός του ότι γνωρίζονται πολύ καλά λόγω και της συνεργασίας τους στις μικρές εθνικές ομάδες... Πρώτον, ο Οκκάς είναι χρόνια στις εθνικές ομάδες της Κυπρου. Συγκεκριμένα την τελευταία 4ετία στην Κ17 και στην Κ21 (για μια 2ετία και βοηθός προπονητή στην Ανδρών). Ο Λοϊζος Λοίζου εκτός από παίκτης - πουλέν του είναι στο...στόχαστρο αρκετών ξένων ομάδων, όπως και του Ολυμπιακού (αλλά κι ανταγωνιστών του στην Ελλάδα). Γενικότερα τα τελευταία χρόνια η Κύπρος αναδεικνύει ταλέντα που φεύγουν στο εξωτερικό (Τζιώνης/Ανδρέου/Κάστανος/Φώτη/Σωτηρίου). Μιλάμε για μια αγορά που κρύβει...ποδοσφαιρικά λαχεία σε μικρές ηλικίες (μην ξεχνάμε τον Κωστή, που έχουν ήδη οι "ερυθρόλευκοι") και είναι λογικό ο Ολυμπιακός μέσω του Γιαννάκη Οκκά να θέλει...εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του εκεί και τις ...γνωριμίες του. Για να το κλείσω : στην Κύπρο προβλέπουν πως μετά τον Οκκά ο επόμενος Κύπριος που έχει σοβαρες πιθανότητες στο προσεχές μέλλον να έρθει στον Ολυμπιακό είναι ο Λοϊζου! Άλλωστε με την Ομόνοια την τελευταία 2ετία ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση (φέτος έδωσε δανεικό τον Κίτσο).

2/ΒΙΝΤΡΑ - ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: κυκλοφορούν και οι δυο ελεύθεροι, ο διεθνής Τσέχος σέντερ φορ από τον Ιούλιο ενώ ο Πορτογάλος εξτρέμ που ήθελαν Μπότο - Λουτσέσκου αλλά ... έκοψε ο Σαββίδης έγινε free agent από την Αλ Ουάχντα μόλις την περασμένη Τετάρτη! Τι λέει ,λοιπόν, η ελληνική πιάτσα agents για τους δυο; Πως ο Ματέι Βίντρα, αγορά 12.5000.000 ευρώ το 2018 της Μπέρνλι  που την περασμένη σεζόν έκανε 22 συμμετοχές στην Πρεμιερ Λιγκ μέσα στον Σεπτέμβρη (ξανα) προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά χωρίς και πάλι ανταπόκριση από τον "δικέφαλο". Όσον αφορά στον Φάμπιο Μαρτίνς των 4.800.000 χρηματιστηριακή αξία, οι ίδιες πηγές αφήνουν ένα μικρό παράθυρο μέχρι την Παρασκευή που κλείνει και το παράθυρο των ελευθέρων στην Ελλάδα να γίνει η έκπληξη και να φτάσει με ...καθυστέρηση στην Τούμπα. Δύσκολο το κόβω, ανεξάρτητα από την φημολογία, αλλά στις μεταγραφές ποτέ δεν ξέρεις τι ανατροπή μπορεί να γίνει...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags