Facebook Pixel Τάκης Οικονομόπουλος: "Νο1 ο Τζολάκης, ανασφάλεια ο Πασχαλάκης - Για αυτό είναι από τους καλύτερους Μπρινιόλι-Κοτάρσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 15:30:00

"Νο1 ο Τζολάκης, ανασφάλεια ο Πασχαλάκης - Για αυτό είναι από τους καλύτερους Μπρινιόλι-Κοτάρσκι"

του Γιώργου Κτενά
"Νο1 ο Τζολάκης, ανασφάλεια ο Πασχαλάκης - Για αυτό είναι από τους καλύτερους Μπρινιόλι-Κοτάρσκι"

Η σύγκριση των γκολκίπερ στις πέντε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας! Ο Τάκης Οικονομόπουλος σχολιάζει στο Sportdog.gr τη μέχρι τώρα εικόνα των τερματοφυλάκων σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά και τη μεταγραφή Πασχαλάκη στους Πειραιώτες.

Τάκης Οικονομόπουλος: Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης καθώς ο τραυματισμός τού Βατσλίκ σε παιχνίδι τής Εθνικής του ομάδας δημιούργησε νέα δεδομένα στο θέμα τού τερματοφύλακα στους Πειραιώτες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τάκη Οικονομόπουλο, παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού που έχει τεράστια θητεία στα γήπεδα, προκειμένου με αφορμή την έλευση του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, να μας πει την άποψή του για τους τερματοφύλακες των 5 μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος.

"Για αυτό είναι από τους καλύτερους Μπρινιόλι και Κοτάρσκι - Δεν απομακρύνεται από τη γραμμή ο Βατσλίκ"

"Θεωρώ ότι ο Μπρινιόλι μαζί με τον Κοτάρσκι είναι από τους καλύτερους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, γιατί παίζουν μέσα στην περιοχή τους. Γιατί υπάρχουν και ορισμένοι τερματοφύλακες που δεν απομακρύνονται καθόλου από τη γραμμή, όπως είναι ο Βάτσλικ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο", ανέφερε αρχικά ο Τ. Οικονομόπουλος στο sportdog.

"Ανασφάλεια ο Πασχαλάκης - Πιο σταθερός ο Κοτάρσκι - Τζολάκης βασικός στον Ολυμπιακό"

Ο Κοτάρσκι είναι ο νεαρότερος από όσους έχουν αυτή τη στιγμή στάτους βασικού - Πώς τον αξιολογείται με βάση τον Πασχαλάκη, που ήταν πριν στον ΠΑΟΚ;

"Είναι πολύ καλός ο Κοτάρσκι, έχει καλό πιάσιμο στην μπάλα και βγαίνει πολύ ωραία στις σέντρες. Είναι και καλός στα πόδια. Ο Πασχαλάκης έχει πολλά μειονεκτήματα: Για παράδειγμα δεν μπορούσε να πιάσει την μπάλα. Αντίθετα, συνέχεια πήγαινε σε απόκρουση με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί αρκετά γκολ έτσι γιατί η μπάλα πήγαινε σε αντιπάλους. Η απομάκρυνση με γροθιές δείχνει ανασφάλεια στον τερματοφύλακα, γιατί δείχνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στα χέρια σου. Επίσης, δεν έχει την ίδια σταθερότητα στα πόδια που έχει ο Κοτάρσκι. Τη μία στιγμή πήγαινε καλά ο Πασχαλάκης και την άλλη όχι".

Οπότε στο δίλημμα Τζολάκης ή Πασχαλάκης, που τώρα έχει πάρει μεταγραφή, ποια είναι η απάντηση;

"Νομίζω ότι ο Τζολάκης πρέπει να είναι Νο1 στον Ολυμπιακό, γιατί έχει πολλά προτερήματα και δεν του έχουν δώσει την ευκαιρία που στη συνέχεια θα τον στήριζαν. Πέρσι πήρε ευκαιρία, δεν έκανε λάθη αλλά δεν στηρίχτηκε. Έχει τρομερά προσόντα και πρέπει να τον στηρίξουν".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Στάνκοβιτς, της ΑΕΚ, και τον Κουέστα του Άρη;

"Ο Κουέστα είναι πολύ καλός, φέτος αλλά και πέρσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Και ο Στάνκοβιτς της ΑΕΚ είναι καλός, σταθερός και ξεχωρίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης - Να διαψεύσει τον Κελεσίδη - Ταπεινός, με πειθαρχία και προσόντα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags