Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεμένει από φορ για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Ετοιμάζει κίνηση έκπληξη για την κορυφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 18:50:00

Ξεμένει από φορ για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Ετοιμάζει κίνηση έκπληξη για την κορυφή!

Sportdog Team
Ξεμένει από φορ για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Ετοιμάζει κίνηση έκπληξη για την κορυφή!

Λόγω του τραυματισμού του ο Ελ Αραμπί θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League (σ.σ. προλαβαίνει λογικά τη Ναντ), ενώ στο πρωτάθλημα θα απουσιάσει από τα ματς με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Λαμία. 

Ο τραυματισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήρθε σαν "βόμβα" στον Ολυμπιακό, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μαροκινού έδειξαν πως το πρόβλημα στο δεξί γόνατο θα τον αφήσει εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα. Άρα, ο παίκτης θα χάσει τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ.

Ο 35χρονος στράικερ για την ακρίβεια θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League (σ.σ. προλαβαίνει λογικά τη Ναντ), ενώ στο πρωτάθλημα θα απουσιάσει από τα ματς με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Λαμία

Εκτός του τραυματία Ελ Αραμπί που θα μείνει εκτός με την Καραμπάγκ, ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τους Αζέρους ούτε στον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα, ενώ και ο Ουί Τζο είναι ανέτοιμος προερχόμενος εξίσου από τραυματισμό. Μοιραία, λοιπόν, ο Μίτσελ μένει με μοναδική λύση καθαρού επιθετικού στο ρόστερ τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ωστόσο, είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να εμπιστευθεί για τη θέση του φορ τον Πεπ Μπιέλ, κάτι που έχει κληθεί να κάνει ο ποδοσφαιριστής αρκετές φορές στο παρελθόν με τη φανέλα της Κοπεγχάγης. Αν συμβεί όντως αυτό, τότε αυτόματα θα μετακινηθεί και ο Χουάνγκ Ίνμπομ στη θέση "10" και τότε τη μία θέση που μένει στον άξονα θα καλύψει ένας εκ των Κούντε ή Μπουχαλάκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags