Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σεντρίκ Μπακαμπού: Τρομερή... παραδοχή και αποθέωση Μπακαμπού: "Χωρίς αυτούς δεν μπορώ να σκοράρω"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 22:28:00

Τρομερή... παραδοχή και αποθέωση Μπακαμπού: "Χωρίς αυτούς δεν μπορώ να σκοράρω"

Sportdog Team
Τρομερή... παραδοχή και αποθέωση Μπακαμπού: "Χωρίς αυτούς δεν μπορώ να σκοράρω"

"Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να σκοράρει δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV μετά το ματς, ο επιθετικός από τον Κονγκό σημείωσε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να σκοράρει χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Μπακαμπού:

"Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ. Όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Γιουσέφ που δυστυχώς τραυματίστηκε και τον Ματιέ που μου έδωσε την ασίστ σήμερα.

Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι μας. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που μας υποστήριξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για VAR και πέναλτι στην Τούμπα - "Αδικήθηκε ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags