Facebook Pixel Νίκος Καρέλης: Επιστρέφει ο Καρέλης - Μπήκε στο "μπλοκάκι" των Big 5 - Η πρώτη μεγάλη ομάδα που έκανε κίνηση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 16:10:00

Επιστρέφει ο Καρέλης - Ξανά στο "μπλοκάκι" των Big 5 - Η πρώτη μεγάλη ομάδα που έκανε κίνηση!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Επιστρέφει ο Καρέλης - Ξανά στο "μπλοκάκι" των Big 5 - Η πρώτη μεγάλη ομάδα που έκανε κίνηση!

Ο Έλληνας φορ συνεχίζει με πατημένο το "γκάζι" από την περσινή σεζόν με τον Παναιτωλικό, όντας αυτή τη στιγμή ο παίκτης που μαζί με τον Αϊτόρ χρειάζεται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για να σκοράρει στο πρωτάθλημα. Και τα όσα κάνει, φυσικά, δεν περνούν απαρατήρητα.

Την περσινή, άκρως επιτυχημένη για τον ίδιο σεζόν στον Παναιτωλικό (τελείωσε τη χρονιά με 10 γκολ), ο Νίκος Καρέλης πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου. Πίστεψε ότι με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα φέτος, ανεβάζοντας αυτόματα ακόμα περισσότερο τις "μετοχές" του. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, επιβεβαιώνεται στο ακέραιο.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 6 τέρματα, πίσω μόνο από τον... εξωπραγματικό Αϊτόρ που μετρά κιόλας 7 γκολ. Την ίδια στιγμή, ο Καρέλης μαζί με τον Αϊτόρ είναι οι παίκτες που χρειάζονται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για να βρουν δίχτυα. Και οι δύο, ειδικότερα, σκοράρουν ανά 2,3 φάσεις που εκτελούν.

Ήδη, το όνομα του Καρέλη μπαίνει ξανά στο "μπλοκάκι" των μεγάλων της Ελλάδας. Ο 30χρονος φορ διανύει τη δεύτερη καλύτερη ποδοσφαιρικά περίοδο της καριέρας του, μετά τα χρόνια του συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι έχει παραστάσεις από μεγάλα κλαμπ όπως ακριβώς συνιστούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (σ.σ. με τον Δικέφαλο πανηγύρισε μάλιστα και πρωτάθλημα), τον κάνουν ακόμη πιο θελκτική επιλογή.

Θυμίζουμε, ότι πέρσι ο Άρης είχε στη λίστα του τον Καρέλη. Εφόσον συνεχίσει με... πατημένο το "γκάζι" και στη συνέχεια της σεζόν, τότε το ενδιαφέρον για τον Καρέλη σε λίγους μήνες θα είναι και μεγάλο και έντονο. Άλλωστε όσα κάνει, μόνο απαρατήρητα δεν περνούν. Ακόμα και για μπακ-απ λύση σε ομάδα του Big-5, ο Νίκος Καρέλης πολυτέλεια θα ήταν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πίεση για Περέα στα "σαλόνια" της Bundesliga - Έπαιξε με Μπάγερν, του άλλαξαν θέση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags