Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστικό: Προπονητής έκπληξη αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β’
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 18:51:00

Οριστικό: Προπονητής έκπληξη αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β’

Sportdog Team
Οριστικό: Προπονητής έκπληξη αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β’

Δεν θα είναι ο Γιώργος Σίμος τελικά ο επόμενος προπονητής της δεύτερης ομάδας των Πράσινων, με το Τριφύλλι να φτάνει σε οριστική συμφωνία με άλλοτε τεχνικό της ΑΕΛ.

Τον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή στη δεύτερη ομάδα βρήκε ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Σωτήρη Αντωνίου. 

Ο 47χρονος τεχνικός την περασμένη σεζόν ήταν στη Ρόδο, ενώ για δύο μήνες είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ, αλλά τελικά αποχώρησε από τη Λάρισα τον περασμένο Ιούλιο. Από τότε, έψαχνε να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Ο Αντωνίου έχει περάσει επίσης από Εορδαϊκό, Καλλονή, Πανηλειακό, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δωτιέα Αγιάς, Παναργειακό, Σπάρτη, Τρίκαλα, ΑΕΛ, Λαμία, Λεβαδειακό και Ρόδο. Παράλληλα, έχει εργαστεί στην Κύπρο και ειδικότερα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η συμφωνία ανέμεσα σε Παναθηναϊκό και Αντωνίου είναι οριστική και επίσημα εντός των επομένων ημερών, θα είναι ο νέος προπονητής στη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού. Θυμίζουμε, ότι θα διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία τον Γιάσμινκο Βέλιτς, που πρόσφατα αποχώρησε για τον Λεβαδειακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags