Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Ιβάν στον Παναθηναϊκό - Παίρνει χαφ τον Γενάρη μετά το σοκ με Τρουιγιέ - Τα πρώτα ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 15:00:00

Απόφαση Ιβάν στον Παναθηναϊκό - Παίρνει χαφ τον Γενάρη μετά το σοκ με Τρουιγιέ - Τα πρώτα ονόματα!

Απόφαση Ιβάν στον Παναθηναϊκό - Παίρνει χαφ τον Γενάρη μετά το σοκ με Τρουιγιέ - Τα πρώτα ονόματα!

Οι Πράσινοι βγαίνουν στην αγορά και ψάχνουν από τώρα τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα... κουμπώσει στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ο Αλέξις Τρουιγιέ υποβλήθηκε χθες (17/10) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δυστυχώς επιβεβαίωσε τους φόβους καθώς έδειξε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Ως εκ τούτου ο Γάλλος θα χειρουργηθεί και θα μείνει τουλάχιστον για έξι μήνες εκτός, με τον Παναθηναϊκό φυσικά να στέκεται δίπλα του σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα που έχει να περάσει μπροστά του.

Το Τριφύλλι θα έβγαινε στην αγορά έτσι κι αλλιώς για μεταγραφές τον Ιανουάριο, με την απόκτηση ενός ακόμη χαφ μετά το σοβαρό τραυματισμό του Τρουιγιέ, πλέον, να συνιστά μία από τις βασικές προτεραιότητες. Ήδη, στην "πράσινη" λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα, όπως χαρακτηριστικά συνιστούν εκείνα των Γιάκομπ Κρίστενσεν, Γιόχαν Χόβε και Ζοάο Αμαράλ.

Η ΠΑΕ την τελευταία μέρα των μεταγραφών είχε κάνει πρόταση στη Νόρτζελαντ για τον Κρίστενσεν, η οποία έφτανε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Προσφορά, η οποία όμως εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή από την ομάδα του. Επειδή το συμβόλαιο του Δανού μέσου τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, από τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως μελλοντικά ελεύθερος με όποιο σύλλογο επιθυμεί ο ίδιος. Εκεί μπορεί να εμπλακεί εκ νέου στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός.

Από την άλλη, νέα σενάρια από τη Νορβηγία ενέπλεκαν πρόσφατα το Τριφύλλι και με τον 22χρονο κεντρικό χαφ, Γιόχαν Χόβε. O Νορβηγός ανήκει στην Στρομσγκόντσετ, έχει χρηματιστηριακή αξία 1,3 εκατ. ευρώ και είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Όπως υποστηρίζουν τα νορβηγικά ΜΜΕ, πάντως, το "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Χόβε δεν έχει τελειώσει και ενόψει Ιανουαρίου, μπορεί το ενδιαφέρον των Πράσινων να αναθερμανθεί.

Τέλος, εσχάτως ο δημοσιογράφος Πιοτρ Κοζμίνσκι από την πολωνική ιστοσελίδα "sportowefakty", αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζοάο Αμαράλ της Λεχ Ποζνάν. Ο 31χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι, μετρώντας 17 γκολ και 8 ασίστ σε 36 συμμετοχές με τη Λεχ, φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη χώρα. Φέτος όμως έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, κάτι που τον έχει ωθήσει σε σκέψεις αποχώρησης.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει τον τίτλο από... Νοέμβρη ο ΠΑΟ - Γιοβάνοβιτς όπως Μάρκο Σίλβα - Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags