Facebook Pixel Super League: Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για πέναλτι - "Ο Μπα απωθεί τον Ολιβέιρα και είναι... - Λάθος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 16:40:00

Ανάλυση Βαρούχα για πέναλτι: "Ο Μπα απωθεί τον Ολιβέιρα και είναι... - Λάθος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος"

Sportdog Team
Ανάλυση Βαρούχα για πέναλτι: "Ο Μπα απωθεί τον Ολιβέιρα και είναι... - Λάθος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος"

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας πήρε θέση για την πολυσυζητημένη φάση στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, όπου ο Τρειμάνις πήρε πίσω την αρχική υπόδειξη για πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου, αλλά για τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Super League: Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, με τον Αντρίς Τρεϊμάνις να καταλογίζει αρχικά την παράβαση του πέναλτι και μετά από τη χρήση του VAR να παίρνει πίσω την αρχική του απόφαση. Παράλληλα, μίλησε και για την τελευταία φάση του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος, για την οποία οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, που δεν δόθηκε και δευτερόλεπτα αργότερα το ματς έληξε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είναι απόλυτο ότι ο διαιτητής του VAR δεν συμφωνεί με την αρχική απόφαση του Τρεϊμάνις, απλά θεωρεί πως είναι μια φάση που πρέπει να τη ξανά δει. Στη φάση του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ υπάρχει σπρώξιμο με τα χέρια από τον Μπα στον Ολιβέιρα και είναι πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού την ώρα που κάνει το μαρκάρισμα απωθεί με τα χέρια τον αντίπαλό του, το οποίο είναι παράβαση». 

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: «Επίσης, θέλω να πω κάτι άλλο όταν ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα δεν μπορεί να παρέμβει το VAR, αυτό που πήγαιναν στα αποδυτήρια και μετά τους καλούσαν πίσω, πλέον δεν υφίσταται. Από τη στιγμή που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος τη λήξη τελείωσε, θα έπρεπε να περιμένει ο διαιτητής να δει αν υπάρχει παράβαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάχτηκαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος: "Μένω άφωνος! Δεν θα φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός αν..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags