Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σε Συζητήσεις για Χαφ - Τι λένε για τον Γιόχαν Χόβε;
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 18:48:00

"Ψωνίζει" από τον Άγιαξ ο ΠΑΟ - Χαφ 3.5 εκατομμυρίων που παίζει και 10αρι - Επιστροφή για Χόβε!

Του Χρήστου Δημόπουλου
"Ψωνίζει" από τον Άγιαξ ο ΠΑΟ - Χαφ 3.5 εκατομμυρίων που παίζει και 10αρι - Επιστροφή για Χόβε!

"Καλή αγορά , δεν είναι τεμπέλης στο γήπεδο - Δημιουργικό 8άρι"! Το Τριφύλλι βγαίνει στην αγορά τουλάχιστον για ένα χαφ και έναν εξτρέμ, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να τα δώσει όλα στο δεύτερο γύρο και τα πλέι-οφ για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

 

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά τουλάχιστον για ένα χαφ και έναν εξτρέμ, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να τα δώσει όλα στο δεύτερο γύρο και τα πλέι-οφ για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Ήδη, στην Πράσινη λίστα υπάρχουν αρκετά ονόματα που εξετάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως χαρακτηριστικά συνιστούν εκείνα των Γιάκομπ Κρίστενσεν, Γιόχαν Χόβε και εσχάτως του Βίκτορ Γένσεν. Άπαντες δηλαδή προερχόμενοι από σκανδιναβικές χώρες, οι Κρίστενσεν-Γένσεν από Δανία, ο Χόβε από Νορβηγία.

Η ΠΑΕ την τελευταία μέρα των μεταγραφών είχε κάνει πρόταση στη Νόρτζελαντ για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, η οποία έφτανε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Προσφορά, η οποία όμως εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή από την ομάδα του. Επειδή το συμβόλαιο του Δανού μέσου τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, από τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως μελλοντικά ελεύθερος με όποιο σύλλογο επιθυμεί ο ίδιος. Εκεί μπορεί να εμπλακεί εκ νέου στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός.

Από την άλλη, νέα σενάρια από τη Νορβηγία ενέπλεκαν πρόσφατα το Τριφύλλι και με τον 22χρονο κεντρικό χαφ, Γιόχαν Χόβε. O Νορβηγός ανήκει στην Στρομσγκόντσετ, έχει χρηματιστηριακή αξία 1,3 εκατ. ευρώ και είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Όπως υποστηρίζουν τα νορβηγικά ΜΜΕ, πάντως, το "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Χόβε δεν έχει τελειώσει και ενόψει Ιανουαρίου, μπορεί το ενδιαφέρον των Πράσινων να αναθερμανθεί.

Τελευταίο όνομα που προστίθεται στο ρεπορτάζ είναι εκείνο του Βίκτορ Γένσεν, ο οποίος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Κρίστενσεν. Ο 22χρονος Δανός παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις του άξονα, έχοντας περισσότερο επιτελικά χαρακτηριστικά. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Άγιαξ μέχρι το 2024. Οι Ολλανδοί τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 από την Κοπεγχάγη έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, όντας για μία τριετία βασικό στέλεχος κι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κ-21 του Άγιαξ. Τον Φεβρουάριο του 2021 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στην Νόρτζελαντ, εκεί όπου μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 18 παιχνίδια. Ένα ενδεχόμενο deal με τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να "κλειδώσει" είτε με εξάμηνο δανεισμό και όψιον αγοράς, είτε να αφεθεί ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος μ' ενα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

"Καλή αγορά για Παναθηναϊκό - Δεν είναι τεμπέλης στο γήπεδο - Δημιουργικό 8άρι, μπορεί και 10"

Το Sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί περισσότερα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του 22χρονου άσου.

"Τον είχε στηρίξει ο Άγιαξ, τον είχε εμπιστευτεί και δεν τον είχε αφήσει να φύγει. Τον στηρίζουν και τον έδωσαν δανεικο στη Νορβηγία για να παίξει, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Αλλά είναι καλή αγορά, αν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, Απλά δεν είναι για να πρωταγωνιστήσει άμεσα", σχολίασε αρχικά ο Σ. Γιωτάκης μέσω του sportdog.

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Παίζει ως 8αρο-10άρι. Θα είναι καλή αγορά αν τον αποκτήσει, αλλά θα έρθει για προοπτική στο μέλλον. Ο Τάσβαν που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιο εξελίξιμος. Αλλά ο Γένσεν είναι Σκανδιναβός, έχει τρεξίματα, δεν είναι τεμπέλης στο γήπεδο".

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον στο παιχνίδι του;

"Τον Τσέριν, είναι 8άρι που μπορεί να γίνει δημιουργικός, να παίξει ακόμα και 10. Πολύ καλή επιλογή".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές ΠΑΟ με μεγάλο όνομα για μεταγραφή έκπληξη - Το απόλυτο "τρικ" Αλαφούζου για τον Γενάρη! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags