Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το τρικ Μίτσελ και η πρώτη αλλαγή στην 11αδα - Φωνάζει για μεταγραφή - Πρώτη φορά θύμισε Μαρσέλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 19:05:00

Το τρικ Μίτσελ και η πρώτη αλλαγή στην 11αδα - Φωνάζει για μεταγραφή - Θύμισε ξανά Μαρσέλο

του Παναγιώτη Νικολάου
Το τρικ Μίτσελ και η πρώτη αλλαγή στην 11αδα - Φωνάζει για μεταγραφή - Θύμισε ξανά Μαρσέλο

Τι δοκίμασε ο Ισπανός και ποια κίνηση θα πρέπει να γίνει άμεσα! Η προσπάθεια αλλαγής προσέγγισης από τον Ισπανό τεχνικό που δεν βγήκε και ο Βραζιλιάνος που για πρώτη φορά έδειξε τον λόγο που αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Γλυκόπικρη γεύση αφήνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους Ερυθρόλευκους, μιας και ο Μίτσελ σίγουρα είδε πράγματα που μπορεί να τον προβλημάτισαν, όπως η αμυντική λειτουργία, όσο και αποδόσεις παικτών που τον κάνουν να... χαμογελάει ενόψει συνέχειας πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι με τη Χάντερσφιλντ οι Πειραιώτες παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, αφήνοντας από την αρχή του αγώνα τους Βέλγους να δημιουργούν φάσεις μπροστά στην εστία, ενώ εκτός από τα τρία γκολ που έβαλαν, χρειάστηκαν σπυδαίες επεμβάσεις τόσο από τον Πασχαλάκη, όσο και από τον Κρίστινσον.

Μάλιστα ο τραυματισμός του Ντόι, σήμανε... συναγερμό στο επιετελείο των Πειραιωτών, αφού εκτός από τον Ρέτσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στόπερ που θα εμπιστεύεται ο Μίτσελ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μετά τον τραυματισμό του νεαρού, στην άμυνα επιστρατεύτηκε ο Εμβιλά. Μάλιστα δεν αποκλείεται το πρόβλημα με τον νεαρό αμυντικό να κάνει τους πρωταθλητές να επισπεύσουν την απόκτηση στόπερ, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα με την επανέναρξη των υποχρεώσεων.

Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ προσπάθησε να δοκιμάσει πράγματα στον αγώνα με τους Βέλγους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μεγάλο... ζήτημα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν η απουσία καθαρού φορ, μιας και ο Μπιέλ δεν κατάφερε σε καμία στιγμή των 45 λεπτών που έπαιξε να αποτελέσει απειλή για την άμυνα της Σταντάρ, ενώ παράλληλα η μη χρησιμοποίησή του στην κλασσική του θέση, έκανε τους Πειραιώτες να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Σίγουρα τα φιλικά είναι η ευκαιρία για έναν τεχνικό να δοκιμάσει σχήματα, που έχει στο μυαλό του, όμως απέναντι στην βελγικήομάδα φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να παίζουν χωρίς κλασσικό φορ. Και μια που συζητάμε για την επίθεση ο Ισπανός προπονητής είναι δεδομένο ότι έβγαλε συμπεράσματα όσον αφορά τον φορ που έχει ανάγκη η ομάδα στην βασική της ενδεκάδα.

Ο Ελ Αραμπί κατάφερε να... κλέψει την παράσταση, έχοντας δύο γκολ στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, όμως το βασικότερο δεν είναι αυτό. Ο Μαροκινός δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και να θυμίζει τον... killer των προηγούμενων ετών, Την ίδια στιγμή μπορεί και ο Μπακαμπού να βρήκε δίχτυα, όμως σίγουρα δεν δείχνει σταθερότητα. Ο Αφρικανός έχασε αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, κάτι που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην κορυφή της επίθεσης με την επανέναρξη της Super League.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών έχει ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει και να έχει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Μαρσέλο, που για πρώτη φορά από την στιγμή που ήρθε στο Λιμάνι έδειξε γιατί αποκτήθηκε. Είναι δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να έχει παραπάνω κιλά και να έχει χάσει την έκρηξη που είχε παλιότερα, όμως όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν συγκεκριμένα πράγματα από αυτόν. Το ποια είναι αυτά τα έδειξε στον αγώνα κόντρα στους Βέλγους, μιας και κατάφερε να φτιάξει δύο γκολ και μάλιστα σε μισή ώρα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δεδομένο ότι ο Μαρσέλο έχει επηρεαστεί και από όλα αυτά που ακούγονται για το πρόσωπό του, αλλά με αυτές τις εμφανίσεις και τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης να καταφέρει να αλλάξει την άποψη πολλών, κάνοντας τον Μίτσελ σίγουρα πιο ικανοποιημένο από το γεγονός ότι του έδωσε την ευκαιρία να αλλάξει την εικόνα του κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας στην Ισπανία. Έιναι δεδομένο ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό σημείο που θέλει ο Ισπανός τεχνικός, όμως είναι και φανερό ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνει πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι με τις μεταγραφές του Γενάρη, αλλά και παιχνίδι με παιχνίδι οι Ερυθρόλευκοι θα γίνονται καλύτεροι και κανείς δεν μπορεί, ακόμα και με αυτή την βαθμολογία, να τους ξεγράφει.

 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άβιλα… θα φέρει Έλληνα χαφ 4 εκατ. στο Λιμάνι - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Ομάδα έκπληξη για Καρέλη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags