Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή από Βραζιλία στο Λιμάνι - Απόφαση Μίτσελ για Μπουχαλάκη - Τέλος 2 ξένοι, ζόρια για Κασάμι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 10:00:00

Μεταγραφή από Βραζιλία στο Λιμάνι - Απόφαση Μίτσελ για Μπουχαλάκη - Τέλος 2 ξένοι, ζόρια για Κασάμι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή από Βραζιλία στο Λιμάνι - Απόφαση Μίτσελ για Μπουχαλάκη - Τέλος 2 ξένοι, ζόρια για Κασάμι!

Οι κινήσεις ενόψει Ιανουαρίου και τι συμβαίνει με τον Έλληνα χαφ. Ο Ισπανός προπονητής... τρέχει τις διαδικασίες για τη νέα ομάδα που θέλει να παρουσιάσει από το 2023. Ποιοι παίκτες μαζεύουν ήδη τα πράγματά τους από του Ρέντη και ο επόμενος Βραζιλιάνος που θα έρθει στη χώρα μας μετά τον Ροντινέι.

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες έχουν σταματήσει να ψάχνουν στην αγορά. Το αντίθετο μάλιστα. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν τις καλύτερες λύσεις σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο!) για τις θέσεις όπου χρειάζονται ενίσχυση, δηλαδή για αριστερό μπακ, στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό.

Ωστόσο, η καθυστέρηση που υπάρχει στις αποχωρήσεις που θα ακολουθήσουν και το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα ρόστερ στις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες (ώστε να προκύψουν καλές περιπτώσεις από παίκτες που δεν θα υπολογίζονται), έχουν πάει πίσω το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Ο Μίτσελ ωστόσο, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση, δουλεύουν πάνω στο ρόστερ και τις αλλαγές που θα υπάρξουν και φυσικά για τις μεταγραφές που θα γίνουν. Ο Ισπανός θέλει αριστερό μπακ, αφού αναμένεται να προωθήσει ξανά τον Μαρσέλο στο κέντρο, ενώ χρειάζεται και φορ αφού υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα του Μπακαμπού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, πιθανότατα δεν θα αποκτηθεί παίκτες, όμως υπάρχουν αλλαγές. Ο κόουτς υπολογίζει και πάλι στον Ανδρέα Μπουχαλάκη (αφού δεν βρήκε πρόταση για να φύγει) και θα τον συμπεριλάβει στην τετράδα με την οποία θα δουλέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν, κάτι που δεν ισχύει με τον Πιέρ Κούντε, ενώ και ο Παϊτίμ Κασάμι θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να πάρει χρόνο σε πιο δύσκολα παιχνίδια.



Μεταγραφή από Βραζιλία

Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε μεταφέρει τις πληροφορίες για την αναζήτηση του Ολυμπιακού στη Βραζιλία για έναν παίκτη έκπληξη. Μετά τον Ροντινέι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο «σημάδι» κι άλλους παίκτες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής που δεν είναι απαραίτητο να έρθουν στο Ρέντη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην ομάδα του Πειραιά δουλεύουν από τώρα και περιπτώσεις Βραζιλιάνων παικτών ενόψει καλοκαιριού!

Τελειώνει "παιδί" τού Κορμπεράν ο Μίτσελ

Με πολλά όνειρα ήρθε στις αρχές τού περασμένου Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι ο Μπόουλερ, καθώς το διάστημα που έχει βρεθεί στη χώρα μας δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο Μίτσελ στο Λιμάνι, δεν υπάρχει Μπόουλερ στο πλάνο των Πειραιωτών. 

Στο ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Ναντ (άσχετα αν οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τη γαλλική ομάδα) ο Άγγλος άσος είχε δείξει παλμό, με κούρσες κ.λπ. Παρόλα αυτά στη μίνι χειμερινή προετοιμασία που έκανε ο Μίτσελ στην Ισπανία, παρότι ο Μπόουλερ ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα διακοπεί ο δανεισμός του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά το σενάριο θέλει τον Μπόουλερ να επιστρέφει για έξι μήνες στην Μπλάκπουλ (δεν μπορεί να παίξει και σε τρίτη ομάδα μέσα στην ίδια σεζόν, για αυτό μόνο εκεί μπορεί να παίξει!), ομάδα από την οποία τον είχε αποκτήσει η Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άραβες για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - "Πακέτο" Ρονάλντο, Φιρμίνιο - Στο CAS Γκάρι και Πρίγιοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags