Παναθηναϊκός: Συγκεκριμένες είναι οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σχετικά με την ενδεκάδα των Πρασίνων, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει μόνο ένα δίλημμα σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τον Σένκεφλεντ στο κέντρο της άμυνας, όπως είπε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Απορίες μετά και την ανακοίνωση της αποστολής για την 11άδα του Παναθηναϊκού δεν έχουμε. Αφού έμεινε έξω ο Σένκεφελντ, δεν ξέρω μόνο ποιον θα επιλέξει από τους Σάρλια ή Πούγγουρα ο Γιοβάνοβιτς. Ο Σάρλια μπορεί να παίξει καλύτερα δεξιά, ενώ ο Πούγγουρας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι υπόλοιποι είναι δεδομένοι. O Παναθηναϊκός πρέπει και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για να δώσει μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ιωνικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι του κάνει εντύπωση πως η ομάδα της Νίκαιας θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία μια ημέρα πριν τον αγώνα, προφανώς για να δημιουργήσει κλίμα, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τιμοτέους Πούχατς και αναφέρθηκε στην υπόθεσή του, αλλά και στις άλλες μεταγραφές που κοιτούν οι Πράσινοι.