Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στη… γωνία ο Ολυμπιακός για το νέο διαμάντι του ΠΑΟΚ - Ο ατζέντης του Μαζουακού μιλάει και με ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-24 00:09:00

Στη… γωνία ο Ολυμπιακός για το νέο διαμάντι του ΠΑΟΚ - Ο ατζέντης του Μαζουακού μιλάει και με ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Στη… γωνία ο Ολυμπιακός για το νέο διαμάντι του ΠΑΟΚ - Ο ατζέντης του Μαζουακού μιλάει και με ΑΕΚ!

Το "next big thing" της Ελλάδας και πώς χάθηκε ο Φάμπιο Μαρτίνς στην Τούμπα! Αποκαλυπτικά παρασκήνια στο Sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο. Γιατί ανανέωσε μόνο για έναν χρόνο ο Στέφανος Τζίμας στον Δικέφαλο και γιατί πρέπει να θεωρείται τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο; Τι συνέβη με τον παίκτη που... κυνηγούσε ο Μπότο έναν μήνα και υπέγραψε αλλού και οι πρώτες "διαφωνίες" για τον έμπειρο αριστερό μπακ στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο "Ευαγγελιστής" έχει όλο το παρασκήνιο της ανανέωσης Τζίμα στον ΠΑΟΚ,  για το πως χάθηκε ο Φάμπιο Μαρτίνς αλλά και κορυφαία μανατζερική ίντριγκα με τον Μαζουακού!!

TZIMΑΣ/1: μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να ανανεώσει ως το τέλος του 2025 το συμβόλαιο του 16χρονου super talent! Γιατί δεν ήταν τόσο εύκολη κι απλή αυτή η διαδικασία, όσο μπορεί κάποιοι να νομίζουν. Το αντίθετο μάλιστα αφού δεν μιλάμε απλά για έναν ταλαντούχο, ανήλικο ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, το οποίο έχει καταγραφεί ως τέτοιο στο κορυφαίο επίπεδο της διεθνής πιάτσας σκάουτς! Οι ειδικοί τον θεωρούν απο τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη (στην ηλικία του). Και όπως κυκλοφορούσε εσχάτως στην ελληνική πιάτσα agents χρειάστηκε περίπου ένα 2μηνο για να πειστεί ο Στέφανος Τζιμας και η οικογένεια του για αυτή την ανανέωση!! Στην αρχή ... κλωτσούσαν ενώ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο πως επεκτάθηκε για ένα χρόνο και όχι περισσότερα. Θα λήξει, αν στο μεταξύ δεν του κάνουν κι άλλη ανανέωση, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 20 του χρόνια!!

ΤΖΙΜΑΣ/2: πρόσφατα γράψαμε για τον χαρισματικό επιθετικό, πως οι ειδικοί του ποδοσφαίρου θεωρούν ότι έχει μεγαλύτερη προοπτική απο τον Τζόλη, ο οποίος πριν απο 2 χρόνια πουλήθηκε 12.000.000 στην ΝόργουιτςΟ Τζίμας με το προηγούμενο συμβόλαιο του,  θα έμπαινε τον ερχόμενο Ιούλιο στο τελευταίο (και επικίνδυνο) 6μηνο. Και στον ΠΑΟΚ γνώριζαν πολύ καλά πως... παραμόνευαν στην γωνία κλαμπ του εξωτερικού αλλά και ο Ολυμπιακός. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, για τον "δικέφαλο" αλλά και για τον Στέφανο Τζίμα. Γιατί εκτός απο το νέο συμβόλαιο, με σημαντική (για την ηλικία του) μισθολογική αύξηση, το καλύτερο δώρο ενόψει των γενεθλίων του (6 Ιανουαρίου), ήταν πως ανέβηκε στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι που ζητούσε και η πλευρά του Τζίμα (οικογένεια αλλά και ο ατζέντης του, Θεόφιλος Καρασαββίδης). Ο Τζήμας, όντας μαθητής της Β' Λυκείου, την τρέχουσα σεζόν έπαιζε στην Κ19 αλλά κα στον ΠΑΟΚ Β του Πάμπλο Γκαρσία (5 συμμετοχές / 3 γκολ)...

ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: δεν ήταν της μοίρας του γραφτό να έρθει στην Τούμπα και να παίξει. Όπως τον Σεπτέμβριο , έτσι και τον Δεκέμβριο, η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή. Μόνο που αυτή την φορά μπήκε οριστικά τέλος στο σήριαλ με τον Πορτογάλο εξτρεμ αφού υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ζοσέ Μπότο παρότι συμπατριώτης του δεν είχε  καταφέρει στο προηγούμενο διάστημα  να τον πείσει για να υπογράψει, όταν δεν είχε άλλες προτάσεις. Από την αρχή της εβδομάδας όμως, που εμφανίστηκε/έσκασε η προσφορά (δίκην τελεσίγραφου) της Αλ Καλίτζ, με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο και με Πορτογάλο τεχνικό (Πέδρο Εμανουέλ), ο οποίος τον "έψησε", ο ΠΑΟΚ... έπαιξε (με τον χρόνο) και έχασε.

MAZOYAKOY: στην Μπεσίκτας ήταν δανεικός απο την Γουέστ Χαμ ενώ με τους Λονδρέζους έχει συμβόλαιο ως το 2024 και ετήσιες αποδοχές που πλησιάζουν το 1.800.000 ευρώ. Βέβαια τα "σφυριά" απο το καλοκαίρι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν, για αυτό τον έστειλαν δανεικό με οψιόν αγοράς 2,2 εκατ. στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης αλλά δεν τους... κάθισε το έργο.  Στην Τουρκία πάντως αμειβόταν με λιγοτερα απο εκατομμύριο. Η Γουέστ Χαμ θα ήθελε, αν γινόταν αυτόν τον Γενάρη να τον πουλήσει και όχι να τον ξαναδανείσει. Στον Ολυμπιακός σίγουρα τον θέλει πολύ ο Μίτσελ (αυτός φέρεται να του τηλεφώνησε για να τον βολιδοσκοπήσει αν θα ερχόταν /επέστρεφε στην Ελλάδα) αλλά υπάρχουν και... επιφυλακτικές φωνές. Άλλωστε στον Ολυμπιακό οι επιστροφές πρώην έχουν  αποδειχθεί πως δεν βγαίνουν/πετυχαίνουν. Γενικά η υπόθεση Μαζουακού έχει πολύ... ψωμί. Και τοπ μανατζερική ίντριγκα. Ατζέντης του Μαζουακού είναι ο Μεϊσά Εντιαγιέ, αυτός που δυο χρόνια συζητούσε με τους "ερυθρόλευκους" για τον έτερο πελάτη του, τον αριστερό εξτρεμ Ενκουντού!! Ναι, αυτόν που τώρα "προξενεύει" στην ΑΕΚ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλλημα" 350.000 για Πούχατς, καραμπόλα με... Ολυμπιακό - 15 εκατ. θέλει ο Σαββίδης για Κουλιεράκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags